Gică Hagi a lansat un atac devastator la Radu Mazăre: „Ați văzut cum arată Constanța? S-a renovat vreo școală generală, un teatru? N-au existat 20-50 de milioane să se renoveze un spital?”

E clar că Gică Hagi a lansat atac devastator la Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

S-a aflat că Gică Hagi a lansat atac devastator la Radu Mazăre. Fostul mare fotbalist s-a arătat nemulțumit de cum arată Constanța după aproape 30 de ani de la Revoluție, afirmând că în oraș sunt neglijate aspectele care ar trebui să formeze viitoarele generații: școlile, artiștii și sportul. (vezi ce a avut în meniu Radu Mazăre în ziua în care s-a însurat la închisoare)

Citeste si: Fosta iubită a lui Radu Mazăre a fost în fruntea Ministerului de Interne doar câteva zile! Crimele de la Caracal au blocat ascensiunea Elenei Voinea: "Era cunoscută pentru chermezele de pe yacht-uri"

Citeste si: Soţia lui Radu Mazăre nu a câştigat niciun leu în ultimii 4 ani! Afacerile Roxanei sunt dezastruoase! EXCLUSIV

Citeste si: News Alert. Va fi complicat de făcut un guvern! Cifre interesante în cel mai nou sondaj - evz.ro

Citeste si: Starea Anamariei Prodan s-a agravat după ce a fost confirmată cu COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Roxana, soția lui Radu Mazăre, a plecat furioasă după nunta din penitenciar! De ce nu s-a consumat mariajul între cei doi

Gică Hagi a lansat un atac devastator la Radu Mazăre: "E posibil așa ceva după 30 de ani?"  

“Ați văzut cum arată Constanța? E posibil așa ceva după 30 de ani? N-au existat 20-50 de milioane să se renoveze un spital? Oare ce facem noi aici? S-a renovat vreo școală generală, un teatru? Păi ce facem că asta are menirea să construiască următoarea generație: școala, artiștii și sportul. Și doctorii că avem nevoie de doctori, spitale, școală că altfel ce ne facem? Că avem nevoie de ei. Și infrastructura”, a spus Hagi, într-o conferință de presă susținută la Constanța.

Gică Hagi a lansat atac devastator la Radu Mazăre: ”Și tot stăm, tot stăm, ne certăm între noi"

Nu mai e un secret că Gică Hagi a lansat atac devastator la Radu Mazăre. ”Și tot stăm, tot stăm, ne certăm între noi, ăla zice de Gigel, eu de Ionel că-i alb, că-i negru, se bagă titluri din acelea pe care le faceți pentru a se vinde… Dar esența, scopul, ce ne dorim? Vrem să facem ceva frumos, să creăm ceva  puternic sau doar așa…”, a continuat antrenorul de la Viitorul Constanța, într-o înregistrare  difuzată de Constanta News. Principalul vizat de Hagi, chiar dacă acesta nu a dat nume, este Radu Mazăre, care a fost primar în Constanţa timp de 15 ani, între 2000 şi 2015. În prezent, Mazăre se află în închisoare, după condamnarea de 9 ani şi 10 luni primită în Dosarul retrocedărilor ilegale.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Scandal total în Ungaria! Eurodeputat maghiar surprins în ipostaze indecente! Lovitură pentru Viktor Orban

Celebrul neurolog și neuropsihiatru explică în detaliu: Cum putem face rău celor din jur doar cu un gând! Tehnica prin care îi distrugem pe alții

Ianis Hagi a primit cadou o maşină după EURO 2019! Starul României U21 a trecut de la un bolid de 50.000 de euro la unul de 150.000 de euro!

Cum arată sora secretă a lui Gheorghe Hagi! Elena și soțul Petre l-au susținut pe nepotul Ianis la Euro 2019 FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies