Gică Hagi a vrut ca fiica sa să facă tenis cu Simona Halep: „Tata îmi spunea să mă duc şi eu la tenis aşa de des cum o face ea, dar eu nu aveam această pasiune”

Când Kira era doar un copil, Gică Hagi a vrut ca fiica sa să facă tenis cu Simona Halep.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

În trecut, Gică Hagi a vrut ca fiica sa să facă tenis cu Simona Halep. Kira a terminat anul trecut şcoala de actorie din Los Angeles, o filială a New York Film Academy, dar a fost la un pas să urmeze o carieră în sport, mai ales că o avea model pe Simona Halep, care era cu 4 mai mai mare. (vezi în ce zonă de lux a Bucureştiului şi-a cumpărat o vilă Simona Halep)

Gică Hagi a vrut ca fiica sa să facă tenis cu Simona Halep: "Eu făceam balet, atletism, dans"

“Făceam foarte mult sport când eram mici… Eu făceam balet, atletism, dans. Am făcut şi tenis când eram mică, atunci am întâlnit-o şi pe Simona, cred că aveam 6 ani. Şi tata îmi spunea să mă duc şi eu la tenis aşa de des cum o face ea, dar eu nu aveam această pasiune. Mie îmi plăcea mai mult să mă uit la tenis, nu să joc tenis”, a mărturisit Kira Hagi pentru blogul cristinastanciulescu.ro.

Gică Hagi a vrut ca fiica sa să facă tenis cu Simona Halep: "Dacă nu munceşti nu poţi să te realizezi!”

Atunci când Kira acea 6 ani, Gică Hagi a vrut ca fiica sa să facă tenis cu Simona Halep. Întrebată ce contează mai mult, banii sau munca, Kira a dezvăluit: “Munca. Puterea de muncă. Dacă îţi cunoşti profesia foarte bine şi munceşti, banii nu îţi vor lipsi. Dacă nu munceşti nu poţi să te realizezi!”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: