Vedete

Gică Hagi a vrut ca fiica sa să facă tenis cu Simona Halep: „Tata îmi spunea să mă duc şi eu la tenis aşa de des cum o face ea, dar eu nu aveam această pasiune”

Când Kira era doar un copil, Gică Hagi a vrut ca fiica sa să facă tenis cu Simona Halep.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

În trecut, Gică Hagi a vrut ca fiica sa să facă tenis cu Simona Halep. Kira a terminat anul trecut şcoala de actorie din Los Angeles, o filială a New York Film Academy, dar a fost la un pas să urmeze o carieră în sport, mai ales că o avea model pe Simona Halep, care era cu 4 mai mai mare. (vezi în ce zonă de lux a Bucureştiului şi-a cumpărat o vilă Simona Halep)

Gică Hagi a vrut ca fiica sa să facă tenis cu Simona Halep: "Eu făceam balet, atletism, dans"

“Făceam foarte mult sport când eram mici… Eu făceam balet, atletism, dans. Am făcut şi tenis când eram mică, atunci am întâlnit-o şi pe Simona, cred că aveam 6 ani. Şi tata îmi spunea să mă duc şi eu la tenis aşa de des cum o face ea, dar eu nu aveam această pasiune. Mie îmi plăcea mai mult să mă uit la tenis, nu să joc tenis”, a mărturisit Kira Hagi pentru blogul cristinastanciulescu.ro.

Gică Hagi a vrut ca fiica sa să facă tenis cu Simona Halep: "Dacă nu munceşti nu poţi să te realizezi!”

Atunci când Kira acea 6 ani, Gică Hagi a vrut ca fiica sa să facă tenis cu Simona Halep. Întrebată ce contează mai mult, banii sau munca, Kira a dezvăluit: “Munca. Puterea de muncă. Dacă îţi cunoşti profesia foarte bine şi munceşti, banii nu îţi vor lipsi. Dacă nu munceşti nu poţi să te realizezi!”.

Galerie foto  Urmatorul articol