Gica Hagi are și alte pasiuni în afara fotbalului! Dezvăluiri EXCLUSIVE despre ”Rege”

Considerat cel mare fotbalist român al tuturor timpurilor și tot odată unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi ai Europei anilor `80 -`90, Gheorghe Hagi este o personalitate ce reprezintă cu mândrie România în toată lumea, cu atât mai mult cu cât, de-a lungul timpului, nu s-a implicat în scandaluri și s-a ocupat doar de fotbal.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Activ și acum în lumea fotbalului, fiind proprietarul și președintele clubului Viitorul Constanța, dar și fondator al uneia dintre cele mai mari academii de fotbal din Europa de Sud-Est, Gică Hagi se împarte cu succes între familie și muncă.

Citeste si: Răzvan Ciobanu a murit chiar în localitatea natală a lui Gheorghe Hagi. Designerul și-a pierdut viața, luni dimineață, într-un violent accident rutier | DEZVĂLUIRI

Citeste si: Gică Popescu ridică un cartier de 78 de vile lângă Bucureşti! E cea mai tare afacere imobiliară a fostului căpitan al Barcelonei! FOTO

Citeste si: Transferul anului pentru un jucător român! Răzvan Marin a ajuns la Ajax! Câți bani îi vor intra în cont lui Hagi

Cu toate acestea, de curând, marele sportiv a anunțat primul plan pe vara lui 2019, în afara fotbalului, ”Regele” așteptând și el să se termine campionatul pentru puțină distracție. Hagi are un program foarte incărcat, însă timpul liber îl prinde întotdeauna cu familia. Astfel, fan al muzicii anilor `80-`90, Gică Hagi a acceptat invitația organizatorilor la DISKOteka Festival, cel mai mare festival de gen din Europa, astfel, “Regele” va începe vara la Timișoara, între 31 Mai și 2 iunie, unde se va distra impreună cu familia.

fara descriere

“Este o onoare să îl avem cu noi la DISKOteka pe Hagi, o adevărată legendă și cel mai bun fotbalist român din istorie. Abia asteptăm să îl avem cu noi la Timișoara și sperăm să se distreze pe ritmurile Eurodance alături de artiștii pe care abia asteaptă să îi vadă pe scenă.. Știm că sunt multe vedete care vor fi pe stadionul Dan Paltinișanu, așa că show-ul va fi la cele mai înalte standarde”, au transmis organizatorii.     

Celebrul fotbalist are și o trupă preferată pe care este nerăbdător să o vadă la DISKOteka de la Timișoara. Mai exact, ”Regele” este fanul trupei Boney M, ale căror hit-uri vor răsuna pe scena principală în prima zi a celui mai mare festival de muzică Eurodance din Europa.

 

Festivalul de la Timișoara reunește trupe vechi

Evenimentul va avea loc pe stadionul ,,Dan Păltinișanu” din Timișoara, între 31 mai și 2 iunie. Conceptul importat din Rusia, care ajunge și în România după câțiva ani de așteptare, aduce în fața a peste 45.000 de spectatori nume legendare ca Modern Talking, Boney M, Ace of Base, No Mercy, CC Catch, Nana, Dr Alban, Sandra sau Haddaway, pe afișul festivalului fiind, însă, mult mai multe nume. Însă, dincolo de lumina reflectoarelor, organizarea Diskoteka Festival a presupus peste 11 luni de negocieri, peste 300 de oameni implicați în organizare și cerințe uimitoare din partea artiștilor. Cu pregătirile pentru festival intrate în linie dreaptă, echipa evenimentului lucrează de zor pentru a asigura o organizare impecabilă pe parcursul celor trei zile de distracție promise publicului, atât pentru spectatori, dar și pentru artiștii prezenți în line up, mai ales că îl vor avea alături și pe Gică Hagi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate