Gica, sotia lui Nicolae Dobrin,  scoate lunar din buzunar 8.000 de lei ca sa-i duca numele mai departe

In Pitesti, numele marelui fotbalist Nicolae Dobrin este dus mai departe chiar de sotia acestuia, Gica. Fiind o femeie extrem de activa, Gica Dobrin s-a implicat in fotbalul argesean, devenind presedintele echipei FC Arges, conducand, totodata, si destinele scolii de fotbal “Nicolae Dobrin”.

Distribuie pe:

fara descriereO scoala ce numara in clipa de fata 70 de copii, si care, cu toate vicisitudinile acestor vremuri, reuseste sa mearga mai departe. Dar pentru ca lucrurile sa functioneze ireprosabil la scoala de fotbal, Gica Dobrin a dezvaluit pentru WOWbiz.ro ca scoate lunar din buzunar intre 7.000 si 8.000 de lei.

“Nu avem nici un sponsor. Intreaga activitate este sustinuta din economiile mele. In trecut era mult mai bine, puteam tine echipa scolii in campionat. Dar acum am fost nevoita sa retrag echipa din campionat pentru ca sunt cheltuieli foarte mari. Avem trei angajati si 70 de copii! Chiar acum, cand vorbesc cu dumneavoastra la telefon, ma aflu intr-un supermarket, pentru a face cumparaturi de Craciun. I-am obisnuit pe copii ca la fiecare sarbatore importanta, fie ca e Paste sau Craciun, sa le ofer cadouri. In anii trecuti, pungile cu cadouri erau pline, micutii primeau treninguri, jachete de iarna , dulciuri. Acum  Mosul nu va mai fi chiar atat de darnic! Are si  el greutatile lui”, ne-a marturisit Gica Dobrin, a carei nepoata, stabilita in Italia, ar putea duce mai departe numele Nicolae Dobrin, chiar in calitatea de presedinte al echipei FC Arges.

“Am discutat cu nepoata mea ca atunci cand eu nu voi mai fi in puteri ea trebuie sa duca mai departe numele lui tataie, cum ii spunea ea lui Gicu. Ii place fotbalul. Cunoaste pe dinafara toate momentele importante ale carierei lui Gicu si ale echipei FC Arges. Chiar a vrut sa joace intr-o echipa de fotbal feminin”, a mai spus cu mandrie Gica Dobrin.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate