Gigel Frone i-a cantat la Paris Andreei Tonciu intr-o decapotabila!

In cautarea unui “sufletel pentru Gigel”, ProFM l-a dus pe simpaticul concurent de la “Romanii au talent” tocmai la Paris.

Distribuie pe:

fara descriere

Numai ca Gigel nu a mers singur: acolo l-au urmat Catalin Maruta si Andreea Tonciu, hotarata sa-i devina profesoara de romantism.

“Andreea s-a despartit si impacat cu Mitea de atatea ori, incat stie ce sfaturi sa-i dea lui Gigel la capitolul romantism. In plus, dupa atatea meditatii la geografie si limba romana, Tonciu avea si ea nevoie de o vacanta ca sa se relaxeze”, glumeste prezentatorul “Happy Hour”.

Atat Gigel, cat si Andreea Tonciu au fost incantati de plimbarea la turnul Eiffel, la Moulin Rouge si pe Champs Elysees, unde chiar au intrat impreuna intr-un magazin Louis Vuitton. Si pentru ca daca ii pui laolalta pe Gigel, Tonciu si Maruta obtii o combinatie de soc, prezentatorul “Happy Hour” recunoaste ca excursia nu a fost lipsita de momente amuzante.

“Gigel a cantat mult la Paris, a atras privirile tuturor trecatorilor, insa i-a cantat si lui Tonciu si nu oricum, ci intr-un Ferrari decapotabil. Apoi, intr-un magazin am avut parte de ceva emotii pentru ca Tonciu a ajuns sa nu se mai inteleaga cu vanzatorul: de la o bucata de branza pe care a cerut-o, au ajuns sa se injure ca la usa cortului si nu oricum, ci in engleza”, isi aminteste Catalin Maruta.

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate