Vedete

Gigel Frone voia sa-si ia casa, dar visul s-a naruit! Tariful lui a scazut considerabil. Inainte castiga 1.000 de euro pe concert, dar uite cat a ajuns sa ceara acum EXCLUSIV

Gigel Frone a devenit celebru odata cu participarea la un show care promoveaza romanii talentati. Simpaticul cantaret, care la inceput a lasat impresia ca este o aparitie caraghioasa si cam atat, a impresionat juriul si telespectatorii prin vocea lui frumoasa, dar si gratie talentului demonstrat la chitara.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Gigel Frone voia sa-si ia casa, dar visul s-a naruit! Tariful lui  a scazut considerabil. Inainte castiga 1.000 de euro pe concert, dar uite cat a ajuns sa ceara acum EXCLUSIVicon photo

Cantaretul a obtinut un mult ravnit loc trei la un concurs de talente, iar capitalul lui de imagine a inregistrat o crestere fulminanta.

Protagonistul nostru a primit o sumedenie de propuneri de concerte, iar dupa doi ani in care a castigat foarte bine, a crezut ca in scurt timp isi va putea permite sa-si cumpere o casa.

De cand s-a lansat si pana in ziua de astazi, Gigel Frone a locuit la un hotel de doua stele de langa Gara de Nord si, din pacate, in ciuda sperantelor pe care si le facuse, visul lui de a-si achizitiona o locuinta este din ce in ce mai departe de a se implini.

Daca in perioada Sarbatorilor, in urma cu doi ani, solistul avea spectacole in toata tara si nenumarate aparitii la tv, in 2017 a primit doar cateva propuneri de cantari.

Nici tariful cantaretului nu mai e ce a fost. Dupa incheierea show-ului care l-a facut celebru, artistul pretindea in jur de 1000 de euro pentru un concert de doua ore. Acum onorariul a scazut pana la 300 de euro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune