Gigi Becali a cumpărat proteze şi scaun cu rotile pentru un celebru fotbalist al Stelei, care are picioarele amputate! Viorel Turcu e dezamăgit că Mircea Lucescu nu l-a mai ajutat, aşa cum promisese!

Gigi Becali a cumpărat proteze şi scaun cu rotile pentru fostul mare fotbalist Viorel Turcu.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Gigi Becali a cumpărat proteze şi scaun cu rotile pentru Viorel Turcu (59 de ani), campion al romţniei cu FC Arges (1979) şi cu Steaua (1984 şi 1987), fotbalist cu 7 selecţii

la echipa naţională. De aproape 10 ani, din cauza unor grave probleme de sănătate, Turcu a fost nevoit să recurgă la amputarea ambelor picioare. El a purtat, de atunci, mai multe proteze, pe care le-a schimbat pentru că îi produceau răni. Doctorii i-au spus că au apărut proteze mai performante, dar acre costă 70.000 de lei, cu mult peste posibilităţile financiare ale lui Turcu. În acest context, Helmuth Duckadam, fost coleg la Steaua cu Turcu, şi Mircea Lucescu au avut iniţiativa organizării unui meci caritabil la Piteşti, în această vară, pentru strângerea sumei necesare. ( vezi cum dă Becali de pomană în faţa palatului său)

Citeste si: Toată lumea a crezut că fiica lui Gigi Becali s-a măritat! Adevărul despre evenimentul din familia Becali care a avut loc într-un hotel din centrul Capitalei

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Citeste si: Claudiu Răducanu s-a căsătorit în secret! Fostul jucător al Stelei și-a refăcut viața după 10 ani de scandal cu prima soție

Citeste si: Băiețelul "înfiat" de Gigi Becali are acum 19 ani! Cum arată și cu ce se ocupă: "Domnul Gigi îmi trimite lunar prin Luțu..."

Gigi Becali a cumpărat proteze şi scaun cu rotile pentru Viorel Turcu:  “Diferența se părea că este asigurată de Mircea Lucescu" 

„Din păcate, la momentul respectiv nu s-au strâns decât 20.000 de lei, iar noile proteze costau 70.000 lei”, a scris Jurnal de Argeş. “S-au strâns foarte puțini bani, o sumă modică, dar am promisiune că se va rezolva totul cu nea Mircea Lucescu, un om fantastic, un om care s-a ținut de cuvânt și a venit la Pitești.”, declara Turcu. Până la urmă, Lucescu nu a mai dat banii. “Diferența se părea că este asigurată de Mircea Lucescu împreună cu mai mulți sponsori. Nu a fost așa! Helmuth Duckadam, actualul președinte de imagine de la FCSB, a fost tot timpul alături de fostul fotbalist piteștean. Eroul de la Sevilla nu a ezitat să intervină pe lângă Gigi Becali pentru a-l convinge pe acesta să îl ajute financiar cu tot ce trebuie pe fostul atacant alb-violet.”, a relatat Jurnal de Argeş. “Mi-au ajuns protezele și vreau să vă spun că trebuie să le pun treptat, așa, să nu stau prea mult cu ele. Trebuie să mă obișnuiesc cu ele. Practic, sunt cu ele în probă. Aceste proteze au fost plătite de dl. Gigi Becali, iar cel care s-a ocupat a fost Helmuth Duckadam. Din acei bani de la meciul caritabil de la Pitești s-au mai plătit alte cheltuieli. Nu știu să vă spun!”, a declarat Viorel Turcu.

Gigi Becali a cumpărat proteze şi scaun cu rotile pentru Viorel Turcu. Totul a costat aproape 25.000 de euro

„Cred că peste vreo două săptămâni o să fie totul în regulă și cred că pot să vin la Pitești, așa cum am promis. Protezele sunt venite din Scoția și au fost achitate de firma prin care lucrează dl. Becali. Nu am vorbit cu dânsul, toată treaba s-a făcut prin Duckadam. Îi mulțumesc și d-lui Lucescu pentru interesul avut la momentul respectiv, dar în ceea îl privește pe domnia sa, trebuie să recunosc că totul a rămas doar la discuțiile avute atunci. Dar câte zile o să mai am de trăit o să îi mulțumesc, ori de câte ori am ocazia, lui Gigi Becali. Fară acest om, dar și fără Helmuth Duckadam eram mort de mult timp. Gigi este un om cu suflet mare și o spun în gura mare, ca să audă toată România. Helmuth i-a spus lui Gigi din nou despre problemele mele de sănătate, iar Gigi nu a ezitat să scoată banii din buzunar și să mă ajute. Mi-a cumpărat scaun cu rotile, din acela electric, pentru care a plătit 8.000 de euro, iar apoi mi-a trimis și o pereche de proteze noi, iar pentru cele două proteze a plătit 15.000 de euro. Protezele vechi începuseră să mă rănească, iar eu nu prea mai puteam să le folosesc deloc. Ăsta este omul Gigi Becali!”, a mai spus Turcu pentru Jurnal de Argeş.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Giovani Becali a dezvăluit ce face Cristi Borcea în închisoare!

Bucureștenilor nu le-a venit să creadă! O Dacie cu numele lui Becali a apărut în Capitală

Prodanca l-a lovit pe Alexa și l-a făcut pe Becali să exclame "Știe să dea"! Acum s-a aflat și motivul! Iată cum a învățat sexy-impresara să aplice croșee!

Detalii de ultimă oră despre nunta fiicei lui Gigi Becali! Ce pretenții are milionarul! Lista de invitați se apropie de 1.000 de persoane!

Informație pentru cei care stau la aceeași ADRESĂ DIN BULETIN! Anunț oficial de la Guvern

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Prodanca l-a lovit pe Alexa și l-a făcut pe Becali să exclame "Știe să dea"! Acum s-a aflat și motivul! Iată cum a învățat sexy-impresara să aplice croșee!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies