Vedete

Gigi Becali a facut show la inmormantarea Ionelei Prodan! Care a fost prima intrebare pe care i-a pus-o Anamariei Prodan despre mama ei?

Gigi Becali participa la inmormantarea Ionelei Prodan. El a ajuns deja la cimitirul Bellu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L., D.C., G.C.


Gigi Becali a facut show la inmormantarea Ionelei Prodan! Care a fost prima intrebare pe care i-a pus-o Anamariei Prodan despre mama ei?
Gigi Becali, insotit de Mihai Stoica, a ajuns la capela de la cimitirul Bellu, unde in scurt timp va avea loc slujba de inhumare a Ionelei Prodan. Inainte de a intra in capela, Becali le-a spus jurnalistilor prezenti ca a venit pentru Anamaria la inmormantare, aceasta fiind o apropiata a afaceristului, om de fotbal. 

"Am intrebat-o pe Ana daca mama ei s-a spovedit inainte sa moara. Mi-a spus ca a chemat un preot care a fost la mama ei. Atunci, daca s-a spovedit curat, sufletul ei va merge in Rai", a spus Gigi Becali. 

Gigi Becali a fost imediat inconjurat de oamenii aflati in cimitir. Unii au venit sa-i ceara bani. "Daca da e bun, daca nu da, nu mai e bun", a spus un cersetor. Nu a dat!

Apoi, pe scarile capelei, unde a intrat in timp ce lumea il aplauda, Gigi Becali s-a intors si a facut cu mana. 

Ionela Prodan a murit luni seara, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu boala. Cantareata de muzica populara siferea de cancer la pancreas.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune