Gigi Becali a fost bătut cu sălbăticie într-un hotel din Bucureşti: “Dacă nu îl cunoştea pe Fane Spoitoru să îl ia sub aripa lui, mânca bătaie zilnic”

La puţin timp după Revoluţie, Gigi Becali a fost bătut cu sălbăticie într-un hotel din Bucureşti.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

S-a aflat că Gigi Becali a fost bătut cu sălbăticie într-un hotel din Bucureşti. Dezvăluirea a fost făcută chiar de agresor, fostul impresar Dumitru Tudor, care a reacţionat după ştirea că Gigi Becali l-ar fi bătut pe Syda Ionescu la Poiana Braşov. “De dimineaţă la tv, ştiri foarte importante. Gigi Becali scandal cu Syda în Poiana Braşov, că vezi Doamne, Becali a vrut să îl bată pe Syda.”, a postat Dumitru Tudor, conform gsp.ro. (vezi motivul pentru care Becali se judecă cu ANAF)

Gigi Becali a fost bătut cu sălbăticie într-un hotel din Bucureşti: "Acest bolnav de ospiciu nu este în stare să bată nicio o găină" 

„Măi oameni buni, acest bolnav de ospiciu nu este în stare să bată nicio o găină. El se bazează pe bodyguard şi face pe războinicul. Hai să vă spun o poveste cu acest turnător de profesie care a băgat multă lume în puşcărie. Prin 1991, în ianuarie, în holul hotelului Nord, am avut o altercaţie cu el şi l-am bătut de l-au înviat cu apă. După 10-12 ani ne-am împăcat”, a mai relatat Dumitru Tudor.

fara descriere
 

Gigi Becali a fost bătut cu sălbăticie într-un hotel din Bucureşti: "Are prea mulţi duşmani"

E clar că Gigi Becali a fost bătut cu sălbăticie într-un hotel din Bucureşti. “Cu mine nu merge cu bodyguarzii lui, are prea mulţi duşmani. Nu ştiţi că, dacă nu îl cunoştea pe Fane Spoitoru, pe timpul lui Ceauşescu, să îl ia sub aripa lui, mânca bătaie zilnic. Sunt mulţi oameni care pot confirma ce am scris. Omul e dus rău, nu îl mai băgaţi în seamă, e bolnav.”, a încheiat fostul impresar.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate