Gigi Becali a negat ca i-a propus lui Hrusca mii de euro sa ii cante de sarbatori: "Cum să dai la muzică banii pe care ţi-i dă Dumnezeu?"

Dupa ce s-a zvonit ca Gigi Becali si-l doreste pe Hrusca sa ii cante lui si familiei sale de sarbatori, acesta a negat zvonurile.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"N-am vorbit în viaţa mea cu Hruşcă. Nici nu-l cunosc. Cum să-l aduc să-mi cânte mie dacă nu am vorbit în viaţa mea cu el? Şi nici nu-l ştiu! Şi nici telefonul lui nu-l ştiu.

Pentru a se înţelege bine lucrurile, spun aşa: niciodată în viaţa mea, din banii ce mi-i va da Dumnezeu, nu voi mai da un leu la muzică. În viaţa vieţilor mele, banii pe care mi-i dă Dumnezeu nu îi mai dau la muzică! Cum să dai la muzică banii pe care ţi-i dă Dumnezeu?

fara descriereDeci, să se înţeleagă. Banii ce Dumnezeu mi-i dă îi voi folosi numai cu dreaptă măsură. Eu banii ce mi-i va da Dumnezeu am să-i folosesc numai ca să mă îmbogăţesc în Hristos. Nu o să-i mai folosesc pentru bogăţii pe pământ. Pe mine nu mă mai interesează bogăţiile pe pământ. Pe mine mă interesează să mă îmbogăţesc în Hristos Dumnezeu.

Iar bogăţia în Dumnezeu nu este să faci, pe pământ, distracţie şi să plăteşti muzică. Cu banii ce Dumnezeu mi-i dă voi face numai biserici şi numai binefaceri. Şi numai mă voi îmbogăţi în Hristos cu toţi banii. Şi-i voi întorce lui, înapoi lui Hristos!", a marturisit Gigi Becali pentru ziarulring.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate