Gigi Becali a răbufnit! A făcut praf Guvernul: "Ăştia sunt de mizerie!". Ce l-a revoltat atât de tare pe milionar

Gigi Becali a răbufnit la adresa Guvernului. Finanţatorul FCSB a folosit cuvinte dure la adresa Executivului.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Becali a fost foarte deranjat de faptul că Guvernul maghiar investeşte bani în cluburile Sepsi Sf. Gheorghe şi AFC Csikszereda, care evoluează în România, în timp ce finanţatorul FCSB duce o bătălie în instanţă cu armata pentru brand-ul "Steaua".

"Guvernul nostru ce face? Doarme? Distruge? Ăia bagă bani în România, milioane de euro, ca să zică după aia că ne bat la noi acasă. La Armată, la noi, conduce un ministru. Şi el ce face cu echipa asta care face fotbal şi care nu îi lasă pe unguri să îşi bată joc în ţara asta? Vrea să o distrugă! Guvernul nostru zice: nu mai am nevoie de branduri! Vreau să te distrug pe tine, Becali, care bagi şi te lupţi cu ungurii! Te desfiinţez pe tine, Becali, să poată ungurii să ne bată acasă la noi! Îţi dai seama câtă mizerie e în ţara asta? Ai un om care îţi aduce milioane de euro la buget, plăteşte taxe şi tot vrei să îl distrugi!", a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Becali susţine că Guvernul maghiar condus de Viktor Orban investeşte bani în cluburile respective pentru a ne arăta nouă, românilor, că ne bat la noi acasă. Becali a promis că acest lucru nu se va întâmpla. "Vă promit eu că nu o să îi las pe unguri să câştige ei în România. Să faca Sepsi campioană... Dar nu se întreabă nimeni de ce s-a ajuns aici? Ăştia sunt de mizerie! Guvernul de mizerie al României! Mizerie, mizerie, mizerie! Ministrul de la Armată e băiat tânăr, deştept, dar e servitor, e slugă. Ce spun? Avem ceva puternic şi bun în ţara noastră? Te dărâm! Eu am coeficient, mă duc în Europa, fac performanţă. Am valoare, iar ei vor să spulbere tot. Şi lasă că vin străinii... Au venit ungurii! Că dacă veneau americanii, aia era... Erau puternici, ne împrieteneam cu ei şi ne descurcam. Dar aşa? Ei sunt o piticanie în faţa noastră! Ungaria e o piticanie! Cum să te bată Orban la tine acasă? Cum să las o piticanie ca Orban să mă bată în Ţara Românească? Niciodata nu se va întâmpla asta!", a tunat Becali.

Reacţia furibundă a lui Gigi Becali vine după ce Guvernul de la Budapesta a confirmat că susţine financiar două cluburi din România, Sepsi Sf. Gheorghe şi AFC Csikszereda, care au primit în acest an câte 3,2 milioane de euro de la Executivul maghiar.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate