Gigi Becali a stat doar o noapte intr-o celula cu 19 detinuti. Miron Cozma sustine ca acesta a fost mutat deja intr-o celula cu doar doi colegi!

Miron Cozma a dezvaluit pentru WOWbiz.ro ca Gigi Becali a fost mutat la Poarta Alba dintr-o celula cu 19 detinuti intr-una in care se afla doar doi incarcerati.

Distribuie pe:

fara descriereTransferat de la penitenciarul Jilava la Poarta Alba - Valu lui Traian, din judetul Constanta, Gigi Becali a fost cazat, initial, intr-o celula cu alti 19 detinuti. Dar, de miercuri, potrivit spuselor lui Miron Cozma, care cunoaste bine viata penitenciarelor din Romania, latifundiarul din Pipera ar fi fost transferat intr-o alta celula in care sunt cazati alti doi detinuti. “Va dau in premiera aceasta informatie, care va spun ca este suta la suta reala. Gigi a fost astfel izolat de ceilalti detinuti. Chiar si cand merge la vorbitor, traverseaza un culoar special, aflat la trei metri inaltime”, a explicat Cozma. fara descriereFostul lider al minerilor a comentat pentru WOWbiz.ro intentia lui Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, de a-l aduce pe Becali sa munceasca in interesul Ligii. “Este un lucru realizabil, dar nu pentru Bucuresti. Gigi ar putea lucra in interesul Ligii fie la clubul Farul, fie la Viitorul Constanta", a mai explicat fostul lider al minerilor, care nu exclude varianta ca Gigi Becali sa fie inclus in regimul deschis, permitandu-i-se astfel sa lucreze in afara penitenciarului.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate