Gigi Becali, acuzaţii grave! Spune că Syda i-ar fi cerut bani de droguri: „Mi-a cerut 7000 de euro pentru că...”

Scandalul dintre Syda şi Becali nu a început acum. Între ei au mai existat schimburi de replici.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

Scandalul dintre Syda şi Becali nu a început acum. Între ei au mai existat schimburi de replici.

 
Scandalul dintre Syda, fostul ginere al lui Traian Băsescu, şi Gigi Becali nu este nou. Se pare că în trecut cei doi au mai aruncat cuvinte dure unul la adresa celuilalt. Gigi chiar a povestit că Syda i-ar fi cerut împrumut suma de 7000 de euro, dar că nu a vrut să-i dea de teamă că avea să-i folosească pentru droguri. 
 
„La două luni după ce am ieşit din închisoare, scumpul tău ginere mi-a cerut 7000 de euro pentru că avea nevoie că făcuse un accident de maşină. Syda, ginerele tău pe care nu îl mai ai acum. Dacă tu eşti aşa deştept, de ce nu avea şi ginerele tău 7000 de euro pentru că a făcut un accident de maşină? Cine eşti tu, bă? Eşti nimic. Asta eşti! Eu nu voiam să dau banii pentru nu ştiam exact pentru ce îi foloseşte, poate îi foloseşte pentru… făină, şi după aia dau de belele eu. Să semneze la notar că i-am dat banii împrumut, nu că i-am dat pentru cine ştie ce marfă. Ca să ştie şi Băsescu pe cine are în jur. Nu i-am dat niciun ban! El făcuse accident, voia bani de la mine, dar nu voia să ştie familia lui. Am zis că nu îi mai dau niciun ban“, a povestit Gigi Becali în cadrul unei emisiuni TV. 
 
Syda a ripostat spunând că nimic din ce a povestit latifundiarul nu era adevărat. „Gigi Becali minte! Nu-l cunosc nici pe el, nici pe neamul lui. Ne-am intersectat de două ori în viaţa mea în locuri publice. Prima oară, la Revelionul trecut, la Hotelul Teleferic din Poiana Braşov. Eram cu Elena şi cu toată familia mea, iar el ne-a apărut în faţă, ne-am salutat reciproc, ne-am urat cele bune de Anul Nou şi atâta tot! A doua oară, l-am văzut în vară, pe plaja de la Caelia din Mamaia. Atunci, nici nu am vorbit“, a declarat el pentru Cancan. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

America tocmai a lansat o undă de ȘOC în Europa! Anunțul făcut de Statele Unite este mai mult decât clar

Nu mai dormi niciodată pe burtă! Cât rău îți face și cum îți influențează somnul pe termen lung: Este șocant!

Revoltător! Un şef al Poliţiei Române este acuzat de viol de o studentă la Drept: „M-a imobilizat şi mi-a cerut să...”

Veste bună pentru elevi! Au şi mai mult zile de vacanţă! Când se întorc la şcoală

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies