Gigi Becali, declarații exclusive: "Dumnezeu îmi tot dădea palme, dar eu nu mă astâmpăram, așa că mi-a dat un pumn: pușcăria"

În Săptămâna Patimilor, Gigi Becali a vorbit în exclusivitate cu un reporter al emisiunii Teo Show. Gigi Becali spune că a primit o mare lecție de la Dumnezeu atunci când a ajuns în pușcărie.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

"Cea mai importantă lecție a mea a fost pușcăria. Dumnezeu îmi tot dădea palme și nu mă astâmpăram, așa că mi-a dat un pumn: pușcăria (...) Am început să citesc cărți bisericești acolo. Nu citisem trei cărți în viața mea", a declarat Gigi Becali într-un interviu exclusiv pentru Teo Show.

Gigi Becali vrea să ajungă în Rai, lângă Dumnezeu

Gigi Becali își mărită una dintre fete. "Am lăsat fetele libere. M-am rugat la Maica Domnului să îmi ajute fetele. Eu am vrut gineri frumoși, chiar dacă e păcat. Eu asta am cerut: gineri frumoși, deși altceva contează. Le-am lăsat libere să aleagă ce vor ele. Mă văd bunic când vrea Dumnezeu", a mai spus omul de afaceri la Kanal D.

Gigi Becali știe că și acum face păcate, dar își dorește ca atunci când va muri să ajungă lângă Dumnezeu în Rai. "Cea mai mare dorință a mea este ce spune în Scriptură. Scopul vieții mele e să nu ajung la judecată. Vreau lângă tron. Acum nu merit. Dar El să mă facă și să mă ducă acolo. Am fost nemernic și rătăcit, am făcut păcate, înjuram, eram lacom. Nu mai sunt lacom de bani, sunt lacom de Hristos. Ispitele le primim de la Dumnezeu spre întărire.

Ascult muzică îngerească, îngerii mă schimbă pe mine. Cum mă simt eu? Sunt trăiri pe care nu am cum să le exprim. Vreau ca tot ce fac să fie folositor oamenilor", a explicat Becali.

Citeste si: Crucea de 5 metri din curtea palatului lui Gigi Becali nu este ortodoxă! Acuzații de ”erezie” la adresa latifundiarului: ”Mai merge des și la Muntele Athos”

Citeste si: Imagini, în premieră, din casa Ioanei Tufaru! Uite în ce condiţii îşi creşte femeia copilul! Te aşteptai la aşa ceva? EXCLUSIV!

Citeste si: Spitalul lui Gigi Becali are deja datorii de 2 milioane euro! Gaură uriașă pentru latifundiar EXCLUSIV

Gigi Becali ajută oamenii care au nevoie și, atunci când îi vede fericiți, începe să plângă.

"Stau singur și plâng! Puteam să fiu în locul lor, să fiu sărac. Plâng de bucurie pentru tot ce mi-a dat Dumnezeu. Plâng cu lacrimi de bucurie. Mi-a dat cel mai mare dar: dragostea!", a mai spus Gigi Becali la Teo Show.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: