Gigi Becali este categoric in privinta salariilor jucatorilor de la Steaua! Afla cat le ofera fotbalistilor care trebuie sa-si prelungeasca contractele

Gigi Becali a anuntat, prin intermediul lui Reghecampf,ca nu va mari ofertele de prelungire a contractelor pe care le-a facut jucatorilor Alexandru Bourceanu si Ciprian Tatarusanu.

Distribuie pe:

fara descriere"Patronul a fost foarte clar: 'Spune-le ca asta este oferta mea! Mai mult nu dau! Daca au oferte mai bune, sa joace pana in vara si sa plece! Sa fie clar pentru toata lumea!' kalooga_36441" , a relatat Reghecampf la emisiunea Fanatik Show.
Apoi, Reghecampf a mentionat faptul ca ofertele facute jucatorilor au fost de peste 10.000 de euro pe luna.
"Avem un vestiar si nu vrem sa depasim un barem. Oricum, baremul de 10.000 de euro a fost depasit intotdeauna la anumiti jucatori. Becali mi-a zis ca baietii au muncit pentru echipa si ca, daca au oferte de 500.000 de euro, sa fie sanatosi", a completat Reghecampf.
Steaua i-a oferit lui Bourceanu un salariu de 180.000 de euro pe an si un bonus de 500.000 de euro la semnatura. In schimb, lui Tatarusanu i se ofera acelasi salariu, dar bonusul sau este de 200.000 de euro, scrie site-ul ziare.com


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate