becali biserica
Gigin Becali a împărțit bani la biserică

Sport

Gigi Becali, imagini fabuloase! Finanțatorul FCSB a împărțit sute de lei în fața bisericii! E noua strategia de a alunga COVID-ul din club

Gigi Becali nu mai merge la biserica din Pipera de ceva vreme. Acum, el frecventează un lăcaș de cult din sectorul 2, spre bucuria oamenilor din zonă.

 

Imagini fabuloase surprinse de paparazzi WOWbiz.ro, în urmă cu câteva zile. Gigi Becali a făcut senzație la ieșirea dintr-o biserică din Capitală, unde a împărțit oamenilor de acolo niște sume uriașe.

Becali a dat 1.000 lei în 30 de secunde

Gigi Becali a dat oamenilor aproape 1.000 lei în doar 30 de secund e, atât cât durează înregistrarea.

Cel mai ”câștigat” a fost un bucureștean care a primit o banconotă de 200 lei. Becali nu s-a ferit de nimeni: în drumul său din biserică la portiera mașinii, a trecut pe la toți cei prezenți și le-a oferit bani cu generozitate.

becali biserica
Becali a rămas generos

Trebuie menționat că cei care au luat bani de la Becali nu erau niște cerșetori. Aceștia nu l-au asaltat pe finanțatorul FCSB cu cereri, așa cum se întâmplă de  obicei. Din contră, Gigi a fost cel care s-a îndreptat către grupul lor și le-a oferit bani.

Când au văzut atâția bani, creștinii nu au avut cum să-l refuze. În cazul lor, o astfel de sumă poate însemna traiul lor și al familiilor pentru câteva zile bune.

Gigi nu mai merge la biserica din Pipera

Scenele surprinse de paparazzi WOWbiz.ro au fost surprinse înainte de meciul cu Slovan Liberec din Europa League. Poate că a fost un mod de a câștiga bunăvoința lui Dumnezeu înainte de un meci atât de important.

Din păcate, norocul și soarta nu au fost de partea lui Gigi Becali. Clubul pe care îl conduce a avut și mai mulți jucători (și angajați) testați pozitiv cu noul Coronavirus, iar FCSB a trevuit să împrumute jucători de la alte echipe din Liga 1 pentru a completa lotul, la ora jocului. Cum era de așteptat, Slovan și-a adjudecat victoria.

becali biserica
Becali a rămas generos

De remarcat și faptul că Gigi Becali a renunțat să mai frecventeze biserica din Pipera, acolo unde mai vine doar atunci când merge împreună cu mama lui.

Mai nou, Becali se deplasează până la o biserică din sectorul 2, unde vine aproape în fiecare weekend.

Gigi Becali nu a purtat mască nici de această dată, la biserică. Finanțatorul nu s-a infectat cu noul coronavirus, deși aproape tot clubul suferă de această boală. Se pare, îmsă, că mama acestuia s-a infectat.