Gigi Becali, în culmea fericirii! Anunţă decizia pe care nu o aştepta nimeni! E vorba de marca "Steaua"

Gigi Becali e în culmea fericirii. Finanţatorul FCSB a anunţat că a câştigat procesul cu CSA Steaua şi cu juristul acesteia, Florin Talpan, la Curtea de Apel.

Autor: A. I.

"Am câştigat procesul cu Talpan şi cu CSA, la Curtea de Apel Bucureşti. Noi pierdusem la Tribunalul Bucureşti, iar Curtea de Apel admite apelul, respinge toate cererile CSA ca neadmisibile şi dă termen pe 23 ianuarie 2019 pentru judecare. Nu a dat spre rejudecare la Tribunalul Bucureşti, ci a anulat sentinţa şi judecă tot cazul de la început la Curtea de Apel", a declarat Gigi Becali la TV.

"Cam 80% ne-a admis şi cu alte cuvinte înseamnă că s-a admis ce a scris avocatul nostru. Înseamnă că noi, cât de curând, vom dobândi din nou marca. Dacă o vom dobândi, le anulează lor toate mărcile pentru clasa fotbal. Ele decad din drepturi, dacă le ai 5 ani şi nu le foloseşti. Noi obţinem marca noastră Fotbal Club Steaua Bucureşti, facem revizuire şi o folosim la prejudiciu.

Asta e bombă atomică! Îl distrugem pe Talpan definitiv", a mai spus omul de afaceri.

Florin Talpan susţine exact contrariul

Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua, a reacţionat după ce Gigi Becali a afirmat că a obţinut o mare victorie şi că va recupera în scurt timp marca "Steaua". Florin Talpan susţine că marca "Steaua" rămâne la CSA şi că el a câştigat procesul.

"MARCA STEAUA/STEAUA BUCURESTI RĂMÂNE LA NOI ACASĂ! LA CLUBUL STEAUA! Aşa au decis azi judecătorii Curţii de Apel Bucureşti, când, citând de pe portal puteţi să vă bucuraţi alături de noi: <Respinge pentru autoritate de lucru judecat cererea de anulare pentru rea-credinţă a marcii naţionale STEAUA BUCUREŞTI nr. 72827, cererea de decădere a aceleiaşi mărci şi cererea de anulare a mărcii naţionale STEAUA BUCUREŞTI nr.

130904>.

Printre multe alte petiţe, avocaţii FCSB au solicitat Tribunalului Bucureşti (acţiune respinsă), respectiv Curţii de Apel Bucureşti anularea mărcilor Steaua/Steaua Bucureşti, în temeiul existenţei relei credinţe la depunerea cererii de înregistrare şi al temeiului că mărcile Clubului Steaua Bucureşti ar fi fost înregistrate cu încălcarea drepturilor anterioare aparţinând reclamantei FCSB, decurgănd dintr-o marcă notorie neînregistrată cu denumirea STEAUA şi respectiv dintr-un semn STEAUA utilizat în activitatea să comercială în perioada 2003-2015, ambele dobândite anterior datei de depozit a cererilor de înregistrare a acestor mărci ulterioare.

Aşa cum am citat mai sus din pronunţarea Curţii de Apel, solicitarea avocaţilor FCSB a fost respinsă", a declarat Florin Talpan, citat de ziare.com.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Becali a anunţat câţi bani a dat pentru Catedrala Mântuirii Neamului! Suma este uriaşă

Gigi Becali a răbufnit! A făcut praf Guvernul: "Ăştia sunt de mizerie!". Ce l-a revoltat atât de tare pe milionar

Sorin Răducanu loveşte din nou! După ce a zis că l-a prins pe Hagi cu un bărbat în pat, l-a jignit pe Gigi Becali! Ce a spus despre finanţatorul FCSB

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Demisia momentului în România! A RENUNŢAT la postul cald de parlamentar. Se alătură echipei de la Guvern

Nu combinați brânza cu aceste medicamente! Vă poate crește tensiunea arterială până la moarte! Nutriționistul Lygia Alexandrescu avertizează

E incredibil ce i-a făcut Prinţul Charles lui Harry. Interviul care zguduie Familia Regală

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies