Gigi Becali intampina probleme in campania electorala! Cortul lui amplasat in Drumul Taberei a fost incendiat!

Campania electorala s-a dovedit a fi un adevarat teren de lupta caci pentru a doua oara, in aceasta dimineata, unul din corturile amplasate de oamenii lui Gigi Becali in Drumul Taberei a luat foc.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere

Gigi Becali candideaza pentru Parlamentul Romaniei si se pare ca decizia lui a nemultumit cativa oameni care ii cam pun bete in roate.

"Ăştia sunt oameni nebuni. Asta i-a intrigat, că sunt mai multe corturi ale mele în Drumul Taberei. Am pus multe pentru că dau câte un calendar creştin, chestii promoţionale. Să poată să vină oamenii să vadă ce vreau eu să fac, ce nu ştiu ce. Acum vreo trei zile s-a mai dat foc la unul. E al doilea incident. Să nu mai zicem să nu facem al doilea tam-tam. Ăştia de la PDL sunt mai vagabonzi aşa", a spus Becali in direct la RTV.

"Organele statului să-şi facă datoria şi să fie arestaţi aceşti oameni care fac aceste lucruri huliganice. Nu mă sperie, nu iau ca niciun mesaj pentru că sunt nişte vagabonzi de cartier, de doi lei, care sunt la Dan Diaconescu, nu este ceva stil mafiotic. Dan Diaconescu numai vagabonzi are. Gestul este incalificabil", a completat Becali.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate