Gigi Becali, noi declarații despre scandalul momentului. L-a desființat pe Dan Alexa: "Nu-l mai cunosc"! I-a dat interzis pe viață la FCSB!

Gigi Becali a avut, anul trecut, de ales între Mihai Teja și Dan Alexa pentru funcția de antrenor al FCSB. În cele din urmă l-a ales pe Mihai Teja.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

  Ei bine, faptul că Dan Alexa a fost lovit în față de către Anamaria Prodan l-a făcut pe Gigi Becali să-l scoată definitiv din calcul pe antrenor pentru funcția de tehnician al FCSB. Gigi Becali l-a criticat dur pe Alexa.

  „Eu nu l-am mai văzut la interviuri pe Dan Alexa. Vedeam doar cum i se mută capul din loc. Eu nu-l mai cunosc pe Dan Alexa. Cum să cunosc un bărbat pe care îl bate femeia? Ea îi mută capul din loc și el o mai și pupă după?! Respect pentru ea, bravo, să îi bată că așa merită”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

  fara descriere

  „Știe să dea, i-a mutat capul din loc. A făcut antrenamente, nu vezi că îi mută capul? Știe să dea. Bravo ei, tot respectul. Jos pălăria, Ana! Dacă poți să bați un bărbat, iar să nu zică nimic, atunci mai bate doi-trei ca să se învețe minte, dacă sunt idioți și proști”, a declarat Gigi Becali despre Anamaria Prodan.

  fara descriere

  Ce spunea anterior Gigi Becali

  Finanțatorul FCSB a avut și anterior o reacție legată de scandalul momentului. Becali a spus că dacă era în locul lui Alexa o tăvălea și o tundea pe Anamaria Prodan.

  „Așa ceva nu se poate comenta. Ce o fi fost între ei, acolo, numai ei știu. Ce să spun eu… Dar… Doamne ferește, o femeie să bată un bărbat? Ce să mai comentez. Mai trebuie cuvinte când vezi aşa? Mai poţi să zici ceva când o femeie îi mută capul din loc aşa unui bărbat? E puternică. Femeile sunt egale cu bărbaţii. Ce să mai comentez? 

  Aşa ceva nu mi-a fost dat să văd în viaţa vieţilor mele. Eu văd că o femeie bate un bărbat şi asta comentez, celealte bârfe nu pot să le comentez (n.r. – aluzie la faptul că există o relaţie amoroasă între cei doi).  E nevasta prietenului meu (n.r. – Anamaria Prodan e căsătorită cu Laurenţiu Reghecampf), nu pot să inventez aşa ceva. Ca bărbat comentez, la modul general.  Cum, femeie, să baţi un bărbat? Şi tu, bărbat, să stai în loc, să nu o iei de păr şi să tăvăleşti cu ea pe jos. E de apreciat cum a reacţionat. Eu dacă eram, o luam de păr, o tăvăleam şi o şi tundeam” au fost cuvintele lui Gigi Becali.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate