Gigi Becali petrece Revelionul tot la Poiana Brasov! "O sa beau cateva pahare de sampanie, la mancare nu sunt asa de pretentios. Daca imi dai branza, mananc branza"

Gigi Becali va petrece si anul acesta tot la Poiana Brasov.

Distribuie pe:

fara descrierePatronul stelist a declarat ca nu are de gand sa schimbe locul in care se va afla la trecerea dintre ani, pentru ca este conservator si prefera sa mearga in locuri care ii sunt cunoscute.

"Sunt oameni care spun «numai ciorbă, ciorbă, ciorbă? vreau şi friptură, şi desert». Eu sunt genul de om pentru care obişnuinţa e a doua natură. Cu cât mănânc mai mult un fel de mâncare, cu atât îmi place mai mult. Nu schimb. E locul pe care îl cunosc şi îmi place cel mai mult. Cei care tot vor să schimbe, vor pe urmă să schimbe şi nevasta. Mă scuzaţi că fac o glumă, dar am băut un pahar de vin", a declarat Gigi la Romania TV.

Becali a precizat ca nu este pretentios, iar la masa de Revelion nu ar avea nimic impotriva daca ar avea doar branza.

"O să beau câteva pahare de şampanie, ca în fiecare an, iar la mâncare nu sunt aşa de pretenţios. Dacă îmi dai brânză, mănânc brânză şi n-am niciun fel de probleme", a spus Becali, care a precizat că anul acesta nu va mai participa la tăierea porcului, ca în 2011. "Atunci a fost o chestiune de presă, de imagine. Nu mai am nevoie de astea. Mi le-a dat Dumnezeu pe toate. Nu mai am nevoie. Interviurile pe care le dau acum şi faptul că mă las filmat... mă las din bun simţ şi din respect faţă de voi, pentru că e meseria voastră şi mă vreţi şi pentru că probabil oamenii vor să mă vadă", a completat el.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate