Gigi Becali rupe traditia sarbatorilor! Anul acesta nu va mai primi colindatori - Afla de ce

Latifundiarul a marturisit ca in permisia pe care o va primi de sarbatori vrea sa stea acasa cu familia lui si sa nu fie deranjat. Gigi a mai spus ca nu o sa dea interviuri si nu va primi colindatori ca in alti ani.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Ca să ştie toată lumea: Cine crede că mă va vedea în permisia de sărbători... se înşală! Iar cei care vor sta să pândească, îmi pare rău de ei, dar le transmit să nu stea degeaba, că n-or să mă vadă. De ce? Pentru că am să stau numai cu familia mea şi nici n-am să ies din casă chiar dacă se scufundă tot pământul. Şi tot nu ies din casă! Nu mă interesează nimic. Vreau să stau cu familia mea, cu mama mea, cu soţia mea, cu fetele mele şi să-mi petrec cât am şi eu libertate de sărbători numai cu familia mea. Deci, cine crede că va primi vreun interviu de la mine de sărbători se înşală. Pe cei care cred că vor primi măcar vreo două cuvinte din partea mea îi sfătuiesc, îi rog să nu piardă timpul să stea în frig şi să aştepte, că n-o să primească nici măcar un cuvânt de la mine. Şi vă rog să scrieţi acest lucru, să se înţeleagă foarte clar", a declarat Becali pentru ziarulring.ro.

George Becali are un mesaj şi pentru cei care erau obişnuiţi să-l colinde de sărbători.

"Cei care cred că pot veni cu colinde la mine de sărbători se înşală. Să nu vină pe urmă şi să spună că au stat degeaba. N-am să ies din casă şi nu o să primesc niciun fel de colindător anul acesta. De ce? Pentru că nu vreau să am probleme. Vreau să stau liniştit", spune George Becali.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate