Gigi Becali s-a impacat cu varul Giovani, la un berbecut la protap! Au facut iar pace dupa ce seful Stelei i-a dat teapa de un milion de euro varului sau FOTO EXCLUSIV

Timp de doi ani, Gigi si Giovani nu si-au vorbit deloc.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Paun

fara descriere

Totul a inceput din momentul in care Steaua l-a vandut pe Florin Gardos la Southampton pentru aproape 7 milioane de euro. A fost practic cea mai importanta lovitura data de un club din Liga 1 in acel an. Aceasta mutare fabuloasa nu ar fi fost posibila pentru Gigi Becali daca nu ar fi fost intermediata de fratii Becali. In momentul incheierii tranzactiei, Giovani ar fi stabilit cu patronul Stelei un comision pe masura: un milion de euro. Gigi s-a facut ca ploua, iar varul sau a ramas cu buza umflata.

Din acel moment, Giovani s-a jurat ca a terminat-o definitiv cu seful Stelei, pe care l-a acuzat de tradare. Timpul le rezolva pe toata insa, iar la doi ani de la acel episod, cei doi veri si-au dat mana din nou. "Giovani a facut berbecut la protap pentru toti unchii lui si machedonii batrani, iar acestia i-au cerut sa-l cheme si pe Gigi. Cu greu a acceptat Giovani. Gigi a venit imediat, iar cei doi si-au dat mana, insa fara sa se pupe sau sa vorbeasca prea mult.", au declarat surse din anturajul celor doi pentru WOWbiz.ro. Aici puteti vedea cu ce se ocupa Giovani de cand este iar in libertate.

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate