Gigi Becali s-a testat pentru coronavirus de două ori. Ce s-a întâmplat cu latifundiarul: „Hristos este în mine!”

Gigi Becali este o personalitate care s-a implicat și a donat bani spitalelor în perioada de pandemie.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Gigi Becali s-a testat pentru coronavirus de două ori
Gigi Becali s-a testat pentru coronavirus de două ori


In articol:

Pentru că ține foarte mult la sănătatea sa, Gigi Becali s-a testa împotriva coronavirusului de două ori. Afaceristul a ieșit în fiecare zi di casă pentru a se duce la slujba de Liturghie.

Din fericire, ambele teste au ieșit negative.

„Da, am fost testat. Toată familia a fost testată. Este bine toată lumea. Am făcut testul de două ori. La mine nu are cum să fie că eu merg în fiecare zi la Liturghie. Nu se apropie virusul. Materia mizerabilă nu se poate atinge de mine. În Post, m-am împărtăşit de patru ori. Dacă eu sunt împărtăşit, îmi mai e frică de cineva? Hristos este în mine”, a spus Becali la un post de televiziune.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Fiica lui Gigi Becali, primele imagini cu burtica de gravidă. Cum a fost surprinsă pe străzile din Capitală

Citeste si: Băiatul din Buzău ”adoptat” în 2012 de Gigi Becali a ajuns azi cântăreț de muzică populară! Marian Ursea i-a dedicat prima melodie binefăcătorului său

Citeste si: Gestul impresionant pe care îl va face Gigi Becali de Paște, în plină pandemie: „Pe mine nu poate să mă oprească nimeni”

Gigi Becali a încălcat regulile autorităților. Cum a fost prins în trafic, în plină pandemie? „Cum să îl întrebi pe Gigi Becali  – Unde te duci? -”

Cu toate că legea prevede ca fiecare cetățean să aibă asupra lui declarația pe proprie răspundere atunci când părăsește locuința, Gigi Becali nu pare să se supună regulilor.

Gigi Becali a fost prins de poliţiști în trafic, fără declarația pe proprie răspundere la el. Latifundiarul din Pipera a avut o reacție absolut șocantă, motivând că el nu are nevoie de așa ceva, în condițiile în care el iese doar pentru a face binefaceri.

Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nicio declaraţie. Păi ce-i aia. Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă.

Eu ies să fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru măşti, ajut spitale, ajut biserici. Eu mă duc să fac voluntariat pe vreme de criză. Voluntariat pe banii mei. Cum să îi spui lui Gigi Becali  – Unde te duci? -”. (Citeste si: Gigi Becali nu le mai face cadou fiicelor sale câte o mașină, din cauza pandemiei de coronavirus: „Pe mine nu mă mai interesează lucrurile materiale. Mă debarasez de ele. Oricum bogații au luat-o razna”)

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate