Vedete

Gigi Becali și-a sfințit stâna din Pipera! Imagini inedite cu latifundiarul sprijinit într-un ciomag de aur

Gigi Becali a fost surprins alături de doi preoți la stâna lui din Pipera. Latifundiarul a sfințit locul și nimic nu îl face mai fericit decât mioarele lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Imagini inedite cu Gigi Becali! Latifundiarul a declarat că nimic nu-l relaxează mai mult decât privitul oilor la păscut.  În postul Paștelui, afaceristul și-a sfințit stâna din Pipera.

Gigi Becali a fost surprins de paparazzi alături de câțiva preoți, la câțiva pași de vilele milionarilor din Pipera. Îmbrăcat în negru și cu un toiag cu mâner de aur, el a participat la slujba de sfințire stânei sale. El deține 150 de mioare și terenul în valore de 50 de milioane de euro pe care își crește animalele este o oază de relaxare. Comentariile locuitorilor din jur, care se plâng de mirosul venit de la stână și de oile care blochează uneori traficul, nu îl descurajează deloc pe Becali din a face ceea ce îi place.

Recent, el a fost fimat pe stradă, cu ciomagul în mână, în timp ce-și ducea oile la păcut, ca un adevărat cioban. Nu este prima dată când a fost surprins într-o astfel de ipostază.

Citeste si: Ei sunt favoriții acestei săptămâni de la ”Puterea Dragostei”! Reacțiile concurenților când topul a luat o întorsătură neașteptată

Citeste si: Alexandru ar putea să o părăsească pe Bianca de la Puterea Dragostei? A spus-o chiar el: „Dacă te văd nemachiată, nu o să mai vreau...”

Citeste si: Oana Roman o desfiinţează pe Olivia Steer! "Cred că doar terapia o mai poate salva!" Vezi de ce este REVOLTATĂ vedeta! EXCLUSIV

Gigi Becali este foarte mândru de stâna lui

”Eu beau numai lapte de oaie și de capră. Mănânc numai grătar de miel, cotlete de miel și numai forță am. În plus, am și o grădină cu legume și pomi fructiferi. Până la urmă tot la pământ ajungi. Mâncăm electronice, computere? Nu, tot la pământ ajungi. Nu cultivi, nu mănânci. Eu, când sunt supărat, mă retrag între oile mele și mă liniștesc”, spunea Becali, în 2009.

 

 

Galerie foto