Gigi Becali, tepuit cu peste 300.000 de euro! Dupa ce l-au pacalit pe patronul Stelei, proprietarii unui hotel din Capitala au transformat camerele in apartamente de bloc. Ca sa le vanda, se folosesc tot de numele milionarului!

In sectorul 2 al Capitalei s-a ridicat un hotel, vizavi de liceul „Iulia Hasdeu”. Firma Arcom, care ii apartine latifundiarului din Pipera, a fost cea care s-a ocupat de constructia cladirii. De aici incolo insa, povestea se complica.

Distribuie pe:

fara descriereIn afara faptului ca firma de constructii a lui Becali a fost implicata in ridicarea locatiei, patronul Stelei nu ar mai avea nicio legatura cu proiectul, spun apropiatii lui. Mai mult, se pare ca firma pentru care s-a efectuat lucrarea ii datoreaza lui Gigi circa 300.000 de euro.

Imobilul a fost initial proprietatea SC Compania Hoteliera Georvit SRL, care si-a schimbat denumirea in SC Dinflo International SRL. SC Arcom SA, unde Gigi Becali este actionar, a fost antreprenor general al lucrarii in perioada 2008-2009, dupa care a incetat lucrarile din lipsa de fonduri a beneficiarului avand de recuperat suma de 1.490.544 Ron de la acesta.

Ulterior, prin anul 2010, imobilul a fost instrainat de catre firma SC Dinflo International SRL catre o alta societate care a schimbat destinatia imobilului in bloc de apartamente, pe care intentioneaza sa le vanda!

Contactat telefonic, unul din reprezentanti SC Arcom SA a confirmat informatiile noastre si, mai mult, i-a avertizat pe aceasta cale pe potentialii viitori cumparatori ai apartamentelor din imobilul respectiv ca se supun unui risc considerabil de a fi inselati, atat in privinta vanzatorului (Gigi Becali nu are nici o legatura cu proprietatea acelui imobil), cat si a legalitatii tranzactiei ce ar urma sa o intreprinda. „Eu personal am un prieten care a vazut sigla ARCOM mai demult pe gardul imprejmuitor al santierului si care m-a sunat sa ma intrebe daca ii recomand sa cumpere un apartament in imobil. L-am avertizat ca e un mare risc de a pierde banii investiti”, a precizat Vasile Geambazi, unul din actionarii SC Arcom.

SC Dinflo International SRL se afla in acest moment in procedura insolventei, urmand ca judecatorul sindic sa anuleze tranzactia de vanzare a imobilului teren+constructie in vederea recuperarii creantelor inscrise in tabelul preliminar al creantelor din imagine, creante ce se ridica la suma de 5.474.201 Ron, din care 1.490.544 catre Arcom-ul lui Gigi Becali

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate