Gigi Becali tună și fulgeră: „Cum să votez preşedinte femeie? Am luat-o razna cu toţii?”

Gigi Becali tună și fulgeră la adresa Vioricăi Dăncilă și și-a exprimat scurt și la obiect părerea despre campania electorală de anul acesta.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Gigi Becali a spus clar și răspicat că nu are cu cine să voteze în al doilea tur de scrutin. 

Citeste si: Șoc pe stadion! Echipa de fotbal a lui Dragnea, călcată de mascați! ”Au venit câteva dube după antrenorul lui Turris” EXCLUSIV

Citeste si: Becali a invitat-o pe Gabi Firea la nunta fiicei, la câteva zile după ce a chemat-o la tribunal! Câți bani a luat latifundiarul de la Primăria Capitalei în ultimii ani?

Citeste si: Gigi Becali a cumpărat proteze şi scaun cu rotile pentru un celebru fotbalist al Stelei, care are picioarele amputate! Viorel Turcu e dezamăgit că Mircea Lucescu nu l-a mai ajutat, aşa cum promisese!

Gigi Becali tună și fulgeră: „Cum să votez preşedinte femeie? Am luat-o razna cu toţii?”

Patronul FCSB Gigi Becali a declarat miercuri, la ieşirea de la DNA, că nu are cum să voteze un preşedinte femeie. Mai mult, el este de părere că preşedintele Klaus Iohannis nu poate participa la o dezbatere cu o femeie. 

„Eu nu votez, eu n-am voie să votez. Păi ce să votez: Femeie? Am luat-o razna cu toţii? Mergem pe mirişte? Că face confruntare, domnule, cu Iohannis. Păi de ce eşti bărbat? Cum să faci confruntare cu o femeie? Ce idei poate să aibă o femeie? Eu spun ce spune Sfânta Scriptură, Hristos şi Sfântul Apostol Pavel. Femeia în funcţie de preşedinte nu are cum sa fie”, a spus Becali, conform Adevărul.

Preşedintele Consiliului Naţional de Combatere a Discriminării, Csaba Astalosz, spune că ar putea pune în discuţia Colegiului Director posibilitatea autosesizării, în urma declarațiilor lui Gigi Becali. 

Gigi Becali este cunoscut de publicul larg pentru declarațiile sale care stârnesc controversă, dar și pentru raportarea lui la Biblie. Latifundiarul este un om foarte credincios și încearcă să respecte cum se poate mai bine dogmele bisericești. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate