Gigi Becali uimește din nou! Imaginile momentului cu latifundiarul din Pipera, în timp ce împarte câte 200 de lei sutelor de persoane nevoiașe din fața palatului său

Gigi Becali a făcut din nou un gest impresionant. Afaceristul a împărțit bani persoanelor nevoiașe.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Gigi Becali este cunoscut de români pentru actele caritabile pe care le face. De-a lungul anilor, el a ieșit în spații publice și a împărțit sume mari de oameni oamenilor de pe stradă, în special celor cu mai puține posibilități.

În dimineața zilei de 5 ianuarie 2022, Gigi Becali a decis să înceapă anul cu un gest remarcabil. Gigi Becali și-a făcut o tradiție din a împărți bani pe stradă, în proximitatea celor mai importante sărbători. Omul de afaceri a ieșit în strada, în fața palatului său celebru, acolo unde s-au strâns sute de persoane. El a început să le împartă câte o bancnotă de 200 de lei fiecăruia, iar momentul a fost filmat.

Latifundiarul din Pipera a rămas un om modest, în ciuda milioanelor din cont. El a ieșit îmbrăcat în haine de casă, lejere, iar capul și l-a acoperit cu o căciulă. Sute de persoane nevoiașe s-au strâns în jurul lui Gigi Becali, așteptându-și rândul. Finanțatorul FCSB a chemat și ajutoare pentru a putea liniști grupurile de oameni și să aibă grijă că fiecare o să primească o sumă egală de bani. 

Citeste si: "Are cancer!" Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza asta nu vrut să intervină până acum în scandalul divorțului!- bzi.ro

Gigi Becali, gest asemănător în vara anului trecut! Latifundiarul din Pipera a împărțit pe stradă câte 200 de lei dintr-o pungă

În luna iunie a anului trecut, Gigi Becali a luat pe toată lumea din nou prin surprindere.

Omul de afaceri s-a deplasat la o agenție CEC aflată în zona Dorobanți, din care a ieșit cu o pungă mare plină cu bani. Ulterior, latifundiarul din Pipera a început să le împartă oamenilor străzii câte o hârtie de 200 de lei. Nu a mai durat mult, iar tot mai multe persoane au început să vină în jurul său. El a insistat să se facă o coadă, la care fiecare doritor să își aștepte rândul.

Citeste si: Cum a petrecut milionarul Gigi Becali noaptea dintre ani. Care sunt tradițiile pe care le respectă: ”Fiecare om cu treaba lui”

Ceea ce a atras atenția a fost și ținuta neobișnuită cu care Gigi Becali s-a prezentat. El a renunțat la ținuta elegantă pe cu care este surprins de obicei, pentru un trening lejer, cât și un fes pe care și l-a pus pe cap.

gigi becali

Sute de persoane s-au strâns în fața palatului 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies