Gigi Becali vrea să se retragă la mănăstire! Patronul FCSB vrea să scape de tentațiile cotidiene: „E un loc frumos, liniștit”

Latifundiarul din Pipera are un plan de sihăstrie bine stabilit pe care are de gând să-l pună în practică.

Gigi Becali
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Iată că patronul FCSB nu încetează niciodată să uimească! Gigi Becai a luat o decizie prin care și-a șocat familia.

Miliardarul din Pipera vrea să dea uitării bogățiile și desfătările cu care s-a obișnuit deja și să se retragă la o mănăstire! Nu este niciun secret faptul că latifundiarul, în ciuda bogățiilor agonisite, nu a uitat niciodată de unde a plecat și pentru toată averea pe care o are îi mulțumește numai lui Dumnezeu. Gigi Becali este un creștin convins, care a risicat o biserică și sute de mii de oameni. 

Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali vrea la mănăstire! Pe cine trebuie să convingă ca să-și pună planul de sihăstrie în acțiune: „Fetele mele și soția nu prea sunt de acord”

Iată că patronul FCSB și-a făcut planul pentru pensionare. Dacă vă gândeați că vrea să se retragă într-o vilă luxoasă dintr-o destinație exotică, vă înșelați amarnic. Gigi Becali vrea ca peste 10-15 ani să-și ducă pe picioare bătrânețea la o mănăstire. 

Încă nu știe dacă va reuși să-și lase în urmă toate bogățiile, însă viața sa va rămâne mereu aproape de cele sfinte, iar asta se poate vedea și în donațiile pentru diverse lăcașuri de cult, dar și pentru oameni cu posibilități materiale reduse. 

Se pare că Gigi Becali și-a ales și mănăstirea la care vrea să-și pună în acțiune planul de sihăstrie: Schitul Pătrunsa, din județul Vâlcea.

Însă, pentru a face asta trebuie să primească „binecuvântarea” soției și a fiicelor sale.  

Citeste si: Actorul Alexandru Arşinel şi soţia sa, internaţi în spital infectaţi cu virusul Covid-19 deşi s-au vaccinat împotriva noului coronavirus- bzi.ro

Citeste si: Gigi Becali, declarații despre Ana Maria Prodan: ”Să înceteze cu amenințările”

Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire.

Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis.

  Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii…

  Ce vreau este greu, dar nu imposibil. O să vedem, că dacă ele (n.r. fetele și soția Luminița) nu mă vor lăsa, nu pot nici eu să plec de capul meu așa. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani ”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport. 

Gigi Becali „Le-am făcut și pe ele să vadă asta”

Latfundiarul a început deja să se îndepărteze de așa-zisele tentații care-l înconjoară și a renunțat să se mai uite la televizor. Miliardarul din Pipera urmărește doar meciuri de fotbal și o singură emisiune de sport. 

Citeste si: Gigi Becali s-a împăcat cu soțul Gabrielei Firea! L-a costat 1 miliard! Afaceristul tocmai a dat un tun de 12 milioane euro

La televizor mă mai uit așa la meciuri și la o emisiune de sport. În rest, la nimic. Le-am zis și fetelor și soției. La început, când mergeam la masă și mai mergea televizorul, mă ridicam și plecam. 

  Ori eu, ori televizorul. Așa au înțeles și de atunci îl închid mereu. La ce îmi trebuie mie atât de mult televizorul? Nu am nevoie, eu, tată, de agitație ”, a mai continuat Gigi Becali.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gigi Becali, dezvăluirile momentului! A anunțat că deține cel mai bun tratament anti-COVID: „Se găsește doar la mine. Am 50.000 de flacoane blocate în vamă”

Medicamentul ”minune” pentru COVID-19 de la clinica lui Gigi Becali, făcut praf de specialiști! ”E doar placebo”! Latifundiarul susține că tratamentul este ”prea ieftin” și de...

Gigi Becali, declarații controversate despre vaccinul anti-COVID: ”O să ne bage cipuri cu 666 în mână sau frunte și ne vor controla cu 9G”

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Război la graniţa României?! Au trimis deja trupele. Situaţia este extrem de gravă

SCANDAL MONSTRU! Dosar penal pentru Laura Cosoi. De ce este acuzata fosta iubita a lui Smiley

Groparii ard mormane de cadavre. Imagini de Apocalipsă. Varianta „dublu mutantă” face ravagii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies