Vedete

Gigi Netoiu a scapat de viciul fumatului cu ajutorul unei tehnici revolutionare

Omul de afaceri Gheorghe Netoiu a scapat de cel mai mare viciu al sau, fumatul, cu ajutorul unei tehnici asemanatoare acupuncturii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Gigi Netoiu a scapat de viciul fumatului cu ajutorul unei tehnici revolutionareicon photo
Gigi Netoiu a renuntat la fumat dupa ce a vizitat o clinica de auriculoterapie din Bucuresti si spune ca din toamna anului trecut, nu a mai pus tigara in gura. „Fumam foarte mult inainte, iar dupa procedura de auricoterapie din 14 octombrie 2016, am renuntat la fumat. Ma simt extraordinar acum”, spune Netoiu.

Peste 190 de romani au scapat de viciul fumatului in ultimul an, cu ajutorul unei noi tehnici de medicina alternativa. „Pacientii” sunt supusi unei terapii de 15 minute, non-invazive, care consta in impulsuri electrice la nivelul urechii. Tehnica este imprumutata din acupunctura si are la baza faptul ca exista peste 200 de puncte in pavilioanele urechii care au corespondenta cu organele si tesuturile organismului. 

Gigi Netoiu a scapat de viciul fumatului cu ajutorul unei tehnici revolutionare

 

 
Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune