Ginerele lui Nuţu Cămătaru a fost în pelerinaj la Muntele Athos: „Minunea pe Pământ!”

Acum câteva zile, ginerele lui Nuţu Cămătaru a fost în pelerinaj la Muntele Athos.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că ginerele lui Nuţu Cămătaru a fost în pelerinaj la Muntele Athos. Oana, fata cea mare a interlopului, este măritată de mai mulţi ani cu Marius, un bărbat foarte credincios. Înainte de Paşte, acesta a ţinut să meargă în Grecia, pe Muntele Athos. (vezi cum s-a distrat Nuţu Cămătaru de ziua lui)

Citeste si: Fosta soție a fiului lui Sile Cămătaru a ajuns pe masa de operație

Citeste si: ”Beleaua” Corduneanu, petrecere cu mici și bere la ieșirea din închisoare! Frații din ”Brigada Ștefan cel Mare” i-au făcut o primire triumfală

Citeste si: Leii lui Nuţu Cămătaru au devenit sterpi la grădina zoologică: "Nicoleta și Nicolae nu au mai făcut pui la ZOO"

Ginerele lui Nuţu Cămătaru a fost în pelerinaj la Muntele Athos: "Bunul Dumnezeu să ne ajute tuturor!” 

“Plecarea spre Muntele Sfânt Athos! Bunul Dumnezeu să ne ajute tuturor!”, a postat Marius. Când a ajuns la destinaţie, el s-a arătat copleşit: “Minunea pe Pământ, Muntele Athos!”. “Dumnezeu să-ţi ajute la toată familia! Amin şi la toată lumea din jurul nostru”, i-a spus un amic.

Ginerele lui Nuţu Cămătaru a fost în pelerinaj la Muntele Athos. Socrul lui a ieşit de curând din închisoare

Nu mai e un secret că ginerele lui Nuţu Cămătaru a fost în pelerinaj la Muntele Athos. Socrul lui Marius a ieşit recent din închisoare. La finalul lui 2017, Nuţu Cămătaru a fost condamnat la 5 ani şi 5 luni închisoare cu executare într-un dosar de infracţiuni de violenţă - şantaj, cămătărie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dar a fost eliberat pe baza recursului compensatoriu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: