Ginerele lui Sile Cămătaru îşi vinde limuzina! Maşina second-hand valorează 40.000 de euro!

Ginerele lui Sile Cămătaru îşi vinde limuzina, după cum au aflat amicii lui Ninel Moxu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Ginerele lui Sile Cămătaru îşi vinde limuzina, anunţul fiind postat pe pagina de facebook a lui Ninel Moxu. “De vânzare Bmw seria 6, 2016, extra full, 44,000 km, evacuare plus soft, 400 cp!”, au fost detaliile oferite de Ninel. (vezi cât de sexy e nora lui Nuţu Cămătaru)

Citeste si: ”Beleaua” Corduneanu, mai tare decât Arnold! A împins 240 kilograme de la piept, la sală. Imagini incredibile

Citeste si: Decizia halucinantă a autorităților: Nuțu Cămătaru își primește cămila înapoi. Motivele pentru care animalul a revenit în posesia lui

Citeste si: Nuțu Cămătaru, implicat în dosarul maimuței care a fugit. Ce au găsit polițiștii la domiciliul lui

Ginerele lui Sile Cămătaru îşi vinde limuzina. Le-a transmis celor interesaţi să îl contacteze în privat 

El le-a transmis celor interesaţi să îl contacteze în privat dacă vor să afle preţul maşinii. Pe site-urile specializate în tranzacţii auto, o maşină similară, fabricată tot în 2016 şi cu 40.000 de kilometri la bord, se vinde cu 40.000 de euro.

Ginerele lui Sile Cămătaru îşi vinde limuzina. Socrul lui Ninel se află la închisoare 

Ninel Moxu s-a însurat cu Rebecca, una din fiicele lui Sile Cămătaru, în toamna lui 2017. Socrul lui Ninel se află la închisoare de la finalul lui 2017, interlopul fiind condamnat de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, într-un dosar de infracţiuni de violenţă - şantaj, cămătarie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate