Gino Iorgulescu a lasat pe mana sotiei afacerea care i-a adus 1 milion de euro intr-un an! Frumoasa Gabriela a preluat restaurantele si se pregateste sa dea lovitura si in imobiliare!

Gino Iorgulescu, presedintele LPF, s-a retras din actionariatul firmei care detine restaurantele cu specific italienesc.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereGabriela Iorgulescu a preluat afacerea sotului sauFamilia lui Gino Iorgulescu, presedintele LPF, a iesit la rampa recent din cauza scandalului in care a fost implicat Mario, care este cercetat sub control judiciar in dosarul privind fapte de lipsire de libertate, loviri si alte violente, distrugere si favorizarea infractorului. Surse judiciare sustin ca fiul presedintelui LPF Gino Iorgulescu, alaturi de alte noua persoane, este banuit ca ar fi incercat, prin violenta, sa determine un barbat sa-si retraga plangerea depusa in cadrul unui dosar penal.

Mario provine dintr-o familie potenta din punct de vedere financiar, a carei principala afacere este lantul de restaurante cu specific italienesc pe care Gino Iorgulescu il patroneaza, de mai multi ani, impreuna cu bunul sau prieten, Cosmin Olaroiu.

fara descriereGino Iorgulescu (dreapta), alaturi de fiul sau, Mario, si de Cosmin Olaroiu Restaurantele au adus aproape in fiecare an profit, recordul stabilindu-se chiar in 2015, cand societatea comerciala a avut un castig de 4,67 milioane de lei, adica 1 milion de euro! In acelasi an, Iorgulescu si Olaroiu au cedat actiunile Gabrielei, sotia lui Iorgulescu, care este psiholog. Dupa ce a intrat in firma, Gabriela Iorgulescu a mai facut o miscare, adaugand si un alt obiect de activitate, inchirierea si subinchirierea bunurilor imobilare, semn ca sotia lui Iorgulescu vrea sa dea lovitura si in acest domeniu.

fara descriereLui Gino si Gabrielei Iorgulescu le merge bine in afaceri

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate