Gino Iorgulescu şi-a scos fiul de la dezintoxicare înainte ca Mario să se vindece de dependenţa de droguri: ”L-ați externat înainte de terminarea tratamentului?”

În presă a apărut zvonul că Gino Iorgulescu şi-a scos fiul de la dezintoxicare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Se pare că Gino Iorgulescu şi-a scos fiul de la dezintoxicare. După ce s-a relatat că Mario Iorgulescu a consumat atât alcool, cât și substanțe interzise, înaintea accidentului rutier soldat cu moartea unui om, jurnalistul Costin Ştucan de la Gazeta sporturilor, l-a chestionat pe Gino, tatăl lui Mario. (vezi care este legătura neaşteptată dintre Mario Iorgulescu şi Bianca Drăguşanu)

Citeste si: Mario Iorgulescu, de la terapie intensivă, direct la tribunal! Fiul șefului LPF este citat săptămâna viitoare într-un dosar de sechestrare

Citeste si: Dany Vicol a fost înmormântat! Mesajul sfâșietor al unuia dintre cei doi copii ai săi

Citeste si: Primele imagini de la înmormântarea lui Dany Vicol, tânărul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu! Părinții lui sunt în stare de șoc! Este al doilea copil pe care-l îngroapă VIDEO

Gino Iorgulescu şi-a scos fiul de la dezintoxicare. I-ar fi făcut cadou un Aston Martin pentru că a renunţat la droguri

„Două întrebări pentru șeful LPF, Gino Iorgulescu, după apariția datelor teribile:  1. E adevărat că Mario a fost internat într-o clinică de dezintoxicare de unde l-ați externat înainte de terminarea tratamentului? 2. E adevărat că i-ați cumpărat un Aston Martin ca urmare a unui șantaj emoțional legat de renunțarea la droguri? Poate următorul comunicat al lui Iorgulescu va conține și răspunsurile la aceste două întrebări”, a scris Ştucan. Gino Iorgulescu nu a răspuns, încă, la aceste întrebări.

fara descriere

Gino Iorgulescu şi-a scos fiul de la dezintoxicare. Mario e tot la Terapie Intensivă

S-a scris că Gino Iorgulescu şi-a scos fiul de la dezintoxicare. Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu este foarte gravă, iar pericolul de moarte încă nu a dispărut, după cum susțin medicii. „Este în Terapie Intenstivă. Au apărut nşte zvonuri că nu ar fi şi că de fapt el ar fi în stare bună. Nu. Este în stare gravă, riscul vital nu a trecut”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate