Gino Iorgulescu şi soţia sa au împrumutat o sumă uriaşă de la bancă! Părinţii lui Mario au dat-o în judecată pentru clauze abuzive!

Gino Iorgulescu şi soţia sa au împrumutat o sumă uriaşă, apoi au apelat la justiţie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Gino Iorgulescu şi soţia sa au împrumutat o sumă uriaşă, în urmă cu mai bine de 10 ani. Tatăl lui Maro şi partenera sa de viaţă, Gabriela, au contractat un credit, în ianuarie 2007, suma împrumutată de la bancă fiind de 817.785 franci elveţieni. Ulterior, cursul francului elveţian a scăzut în raport cu euro, zeci de mii de români având probleme cu plata ratelor care se măriseră. Şi familia Iorgulescu a dat banca în judecată, în februarie 2015, aşa cum au procedat mulţi români, pentru „clauze abuzive”. Pe 28 mai 2015, Judecătoria Sectorului 1 şi-a declinat competenţa în soluţionarea cauzei şi a trimis dosarul la Tribunalul Bucureşti. (vezi care e suma şocantă pe care Iorgulescu o plăteşte pentru spitalizarea lui Mario)

Citeste si: Mario Iorgulescu, spaima personalului medical! O asistentă de la Elias a rupt tăcerea despre comportamentul tânărului

Citeste si: Lovitura care a zguduit familia lui Gino Iorgulescu! Nepotul lui poliţist a fost reţinut pentru o mită de 300 de lei şi un cartuş de ţigări! DEZVĂLUIRI

Citeste si: Procurorii, asalt asupra lui Mario Iorgulescu! Medicii italieni nu au avut de ales

Gino Iorgulescu şi soţia sa au împrumutat o sumă uriaşă de la bancă. Procesul a fost suspendat

„Respinge cererea de chemare în judecată ca neîntemeiată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI-a Civilă. Pronunţata în şedinţa publica, azi, 11.03.2016”, a fost hotărârea judecătorilor. Soţii Iorgulescu au făcut apel, iar procesul a mers mai departe şi a ajuns la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. “În temeiul art. 413 alin. 1 pct. 1 Cod procedură civilă, suspendă judecata recursul declarat de recurenţii-reclamanţi IORGULESCU GABRIELA şi IORGULESCU GEORGE GINO împotriva deciziei civile nr. 1833A/2017 din 25 octombrie 2017 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VI-a civilă, până la soluţionarea cauzei nr. C-81/19 aflată pe rolul Curţii de Justiţie a Uniunii Europene. Definitivă.”, au hotârît judecătorii pe 21 februarie 2019, la 4 ani de la declanşarea procesului.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate