Gino Manzotti de la Dj Project: plecat după mașină, rămas cu prima iubire

Gino Manzotti, jumătatea proiectului DJ Project, a avut un parcurs profesional demn de un roman de aventură.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Gino Manzotti a plecat în Germania în adolescență, a ajuns să câștige un concurs  și să fie desemnat cel mai bun DJ și a fost invitat să pună muzică în cele mai mari cluburi, alături de alte nume mari, precum ATB.

Și pentru că adesea viața profesională se împletește cu cea personală, Gino are o poveste interesantă despre cum a ajuns să facă muzică departe de România: „Prima mea dragoste a fost când aveam 18 ani. Inițial mă dusesem să cumpăr o mașină în Germania și urma să mă întorc înapoi în țară, dar m-am îndrăgostit de cineva și am rămas acolo. După 3 ani de zile m-am întors în România.”

Abia apoi avea să se nască proiectul DJ Project care s-a bucurat în ultimii 18 ani de peste peste 2.500 de concerte și 6 piese pe locul 1, peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube.

În prezent, Gino și Maxx (DJ Project) pregătesc noutăți muzicale: la începutul toamnei vor lansa o piesă nouă cu videoclip, care va include și o surpriză legată de un nou membru. Dj Project promite un hit care se va auzi la toate radio-urile din țară.

Citeste si: Senzații tari cu Gino Manzotti de la Dj Project și un avion de acrobații

Citeste si: Irina Rimes se transformă în extraterestru în cea mai jucăușă piesă de pe albumul „Cosmos”: „24:00”

Citeste si: Imagini de senzație de la botezul băiețelului cel mic al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan

Despre DJ Project

Dj Project este un duet românesc format din Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și DJ Maxx (Ovidiu Florea), ambii având rol de producători și DJ. Grupul s-a format în 2000 în orașul Timișoara, iar primul lor album, „Experience”, a fost lansat în 2001. În cei 18 ani de activitate cei de la DJ Project au produs 9 albume de studio și nu au încetat să își surprindă fanii pe parcurs. Având în spate sute de ore în studio, 21 de piese lansate dintre care 6 pe locul 1, 8 colaborări cu 4 artiști diferiți, concerte în 8 țări și zeci de mii de kilometri traversați pentru concerte, trupa a devenit un simbol pentru muzica dance din România.

DJ Project s-a impus și în afara granițelor țării, iar piesa „Lumea ta” a fost relansată în limba engleză de către Ministry of Sound, în urmă menținerii melodiei pe prima poziție timp de 40 de săptămâni consecutive.

Melodia „4 camere” feat. Ami a fost în scurt timp difuzată la toate radiourile din țară și îndrăgită de fani, ajungând la peste 15 milioane de vizualizări pe Youtube. Piesa a ajuns în top 10 la radio și TV încă din primele zile după lansare.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate