Giorgiana de la Survivor România i-a criticat dur pe Faimoși, după ce a ajuns în echipa lor: „La Războinici nu era așa”

Giorgiana de la Survivor România nu este mulțmită de noua echipă.

Giorgiana, cea mai nouă concurentă din echipa Faimoșilor de la Survivor România
Autor: Ana Maria

In articol:

După ce a fost exclusă din echipa Războinicilor de la Survivor România pentru un scandal monstru cu colegii ei, Giorgiana a primit o a doua șansă. Tinerei i s-a oferit un locîn echipa Faimoșilor și, după ce vedetele din show-ul din Republica Dominicană eu primit-o printre ei, ea i-a criticat dur. 

A fost primită cu brațele deschise de Faimoși, dar nu este deloc mulțumită de noua echipă. Mai mult, a făcut o comparație între ei și echipa Războinicilor și pare că regretă că a fost exclusă din echipa albastră. 

„În echipa Faimoșilor am observat că sunt mai multe persoane cărora le place să iasă în față, să vorbească mai mult decât alte persoane. Așa nu ajungem să ne cunoaște între noi. La Războinici nu era așa, s-a decis să nu existe un lider, însă aici simt că sunt două-trei persoane care își doresc să fie acolo sus”, a declarat Giorgiana, cea mai nouă concurentă de la Faimoși. 

Echipa Faimoșilor de la Survivor România
Echipa Faimoșilor de la Survivor România

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Giorgiana de la Faimoși regretă plecarea de la Războinici?! 

Deși a început competiția Survivor România alături de Războinici dar nu s-a înțeles deloc bine cu ei și a fost eliminată din echipa lor, Giorgiana nu e mulțumită de cum decurg lucrurile în noua echipă. Mai mult, a comparat cele două tabere, concluzionând că echipa albastră are o strategie mult mai bună, motiv pentru care ajung să câștige mai multe meciuri. 

Citeste si: Survivor România. Zanni o critică dur pe Roxana Nemeș de la Faimoși! „Mergi la București! Aici să rămână...”

Citeste si: Survivor România! Fetele de la Faimoși îi fac praf pe coechipieri: „Sunt misogini! Suntem înjurate de băieți! Jador și Costi sunt niște…”

„Războinicii sunt buni pe strategii, de asta ne bat, frate!”, a spus Giorgiana de la Survvivor România. 

Nu este prima dată când există astfel de discuții în echipa Faimoșilor. Alexandra Stan  a fost cea mai vehementă atunci când a spus că băieții din echipa lor sunt misogini și nu iau deloc în considerare părerile fetelor, deși și ele muncesc mult pentru a ajuta echipa. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată acum Jador, după ce a reușit să slăbească 15 kilograme! Artistul a ținut o dietă strictă

Cătălin Botezatu a comentat ținutele alese de Gina Pistol și Smiley în ziua nunții lor! A spus-o fără rețineri: „O caracterizează”

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini de la eveniment

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies