Giovani Becali nu are chef de Sarbatori! Vrea sa uite cat mai repede anul 2012!

Giovani Becali, cunoscutul impresar FIFA, va petrece Craciunul si Revelionul alaturi de familie. WOWbiz.ro a aflat de ce "Don Giovani" nu are chef de nimic

Distribuie pe:

fara descriereIn fiecare an, in preajma Sarbatorilor de iarna, Giovani Becali, cunoscutul impresar FIFA, povestea momente inedite pe care le-a trait fie in copilarie, fie in tinerete. Acum insa, vulcanicul "Don Giovani" a preferat sa se inchida in el si sa declare doar ca aceste Sarbatori le va petrece in liniste, in familie, lasand sa se inteleaga ca 2012 nu a fost deloc un an bun. "Voi petrece in familie. Vreau sa am niste sarbatori cat se poate de linistite. Prefer sa stau departe de zgomotul cotidian. Va rog sa ma intelegeti, ca nu vreau sa dau alte amanunte. Si asa 2012 nu a fost un an tocmai bun", a precizat Giovani Becali pentru WOWbiz.ro.

In 2012, Becali a primit doua lovituri destul de grele. Fiica lui, Pamela a divortat, iar in urma cu mai putin de doua saptamani, judecatorii Curtii de Apel l-au condamnat la 8 ani de puscarie, cu executare, in celebrul Dosar al Transferurilor. Becali a facut recurs, acesta urmand sa se judece, anul viitor, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.  


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate