Giovanni Becali, declaratie emotionanta despre Romania: “Noi, aromanii, suntem in stare sa ne jertfim pentru tara asta!”

Giovanni Becali a facut o declaratie foarte emotionanta despre Romania!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCunoscutul impresar FIFA este unul dintre aromanii cu stare care au sponsorizat realizarea filmului “Nu sunt faimos, dar sunt aroman”, regizat de Toma Enache. Pelicula a avut premiera joi seara si prezinta o parte din ceea ce inseamna viata aromanilor. Actorii vorbesc in limba aromana, asa ca filmul are subtitrare.

La finalul peliculei, Giovanni Becali a declarat pentru WOWbiz.ro: “Stiam care este actiunea filmului. Cred ca a fost foarte bine realizat. Am fost impresionat sa vad ca toti actorii vorbesc in limba noastra, a aromanilor. Ma bucur ca atat eu, cat si fratele meu  (n.r. Victor Becali), dar si varul nostru (n.r. Gigi Becali) am sponsorizat realizarea acestui film. Imi pare rau insa ca Gigi nu a fost prezent la premiera. Tot timpul speram ca el sa iasa cat mai repede din inchisoare”, a declarat Giovanni Becali, care a oferit si o explicatie emotionanta a faptului ca aromanii sunt considerati atat de patrioti.

“Tot timpul, neamul nostru, al aromanilor, a fost legat de acest pamant. Am ajuns sa traim aici si consideram ca este datoria noastra morala, suprema, de a fi patrioti. Mi se pare un lucru normal. Noi, aromanii, iubim neconditionat Romania si suntem chiar in stare sa ne jertfim pentru ea daca este cazul ”, a mai spus Becali, care crede ca filmul dedicat aromanilor ar putea obtine un premiu la unul dintre marile festivaluri de gen ale Europei.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate