Giulia, despre Dj Project: “Nu as mai putea canta cu ei”

Tensiunea dintre Giulia si Dj Project s-a produs dupa ce managerul trupei, Emil Burloi, a marturisit ca solista ar fi lansat un zvon cum ca ea o va inlocui pe Adela Popescu in formatie. Giulia insa ne-a marturisit ca nu va mai canta alaturi de Dj Project si ne-a explicat si cum sta de fapt treaba.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereSolista a lansat de curand piesa "Un om cu un pian"Giulia a aparut alaturi de baietii de la Dj Project, pe un afis care promova un concert in Turcia. Acesta se pare ca a fost motivul care a creat “disputa” intre sotia lui Huidu si fostii ei colegi de la Dj Project. Managerul trupei, Emil Burloi, spune ca Giulia vrea sa-si faca promovare pentru concertul din Antalya pe spatele celor de la Dj Project, iar ea sustine ca a fost o neintelegere din partea organizatorilor.

Giulia Huidu ne-a marturisit insa ca ea o admira pe Adela Popescu si ca n-are niciun gand sa-i ia locul in trupa. “Nu as putea sa ma intorc in Dj Project pentru ca ei au un numar mare de concerte pe care le onoreaza, iar eu trebuie sa stau acasa cu fetita. Noi oricum am ramas in relatii foarte bune, suntem prieteni, ne vizitam, asadar nu poate fi vorba de scandal. Mai mult, urmeaza sa schimb formula de show, voi avea pe scena instrumentisti. Adela mi se pare extrem de potrivita pentru proiectul lor. Eu am plecat din trupa pentru ca eram insarcinata, oboseam de la atatea concerte, iar doctorul mi-a spus sa ma linistesc, sa ma odihnesc. M-am retras in luna a opta. Toti ne gandeam cine ar putea sa cante in locul meu si am zis ca Adela Popescu ar fi cea mai potrivita. A fost o decizie de comun acord”, a declarat Giulia pentru WOWbiz.ro. fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate