Giulia, despre fetita ei: “Antonia nu-mi spune mama, se rusineaza”

De cand a nascut-o pe micuta Antonia, Giulia a trecut cariera pe planul doi. Solista isi triaza cu mare atentie evenimentele si face in asa fel incat sa-si petreaca mai mult timp acasa, cu fetita ei, si mai putin pe scena.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereGiulia a filmat ieri videoclipul piesei "Un om cu un pian", iar Antonia a ramas acasa in grija tataluiGiulia si sotul ei, Vlad Huidu, se implica foarte mult in cresterea si educarea fetitei lor, Antonia, in varsta de doar opt luni si jumatate. Atat Vlad, cat si Giulia fac tot posibilul sa petreaca cat mai mult timp cu fiica lor. In timp ce Vlad se joaca cu ea aproape zilnic, Giulia ii canta si ii vorbeste. Proaspata mamica se straduieste acum sa o invete pe Antonia sa spuna si ea “mama” si “tata”. Chiar daca pitica n-a implinit inca un anisor, Giulia e nerabdatoare si vrea ca Antonia sa-i spuna deja “mama”.

“Ne chinuim sa o invatam pe Antonia sa spuna si ea “mama”, “tata”. Deocamdata se rusineaza cand ii spun sa pronunte aceste cuvinte. Inca ne straduim”, a declarat Giulia pentru WOWbiz.ro. fara descriereGiulia si sotul ei, Vlad Huidu

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate