Giulia Nahmany: "Am fost la un pas de moarte din cauza pastilelor de slabit!"

Giulia Nahmany a fost la un pas de tragedie din cauza pastilelor de slabit. A vrut sa aiba cat mai repede un trup de invidiat, dar a facut infarct de la medicamentele pentru slabit. ##VIDEO7751##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriere"Nu exista minuni cand vine vorba de slabit. Am vrut sa devin slaba extrem de repede. Eu cantam si doream sa arat bine si la TV, mai ales ca el ingrasa cu vreo cinci kilograme. Eu reusisem sa slabesc foarte mult, dar apoi m-am mutat in Londra si iar m-am ingrasat. La aceste pastile am recurs pentru ca cineva mi-a zis ca ele ma vor ajuta sa slabesc foarte repede. La inceput, asa a fost. Nu aveam pofta de mancare, aveam energie, era ceva ireal. Apoi, am fost la un pas de infarct si am renuntat la ele", si-a spus Giulia tragedia pe care a putut sa o evite la limita.

fara descriereDenisa Nechifor a incercat sa ii transmita Giuliei ca aceste "pastile facatoare de minuni" nu sunt pe placul ei, ea preferand sportul si alimentatia sanatoasa.  "Am avut prietene care au luat aceste pastile si nu au avut rezultate. Eu sunt impotriva acestor pilule. Eu prefer alimentatia sanatoasa si sportul.", a spus Denisa la WOWbiz.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate