Giulia Nahmany are numai cuvinte de lauda pentru Jane Seymour: "Este un om deosebit si o actrita extraordinar de talentata"

Giulia joaca rolul lui Danielle Luca, o tanara a carei viata se schimba rapid cand Vivien Thompson, al carei rol este jucat de Jane Seymour, redactorul-sef al unei faimoase reviste, Beguile, din New York, o concediaza din postul de fashion editor, ea fiind nevoita sa se intoarca acasa, in Romania, unde porneste intr-o calatorie de redescoperire, ajungand ulterior o femeie puternica, celebra si apreciata in domeniul modei.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

„Jane Seymour este un om deosebit si o actrita extraordinar de talentata. Sunt mandra ca am avut ocazia sa o cunosc si sa imi fac debutul in cinematografie alaturi de ea. Este o persoana absolut normala, lasand la o parte tot glam-ul Hollywoodian. Cand am cunoscut-o am petrecut ore in sir vorbind despre bijuterii, ea fiind foarte pasionata de acest domeniu.

Si ea, ca si mine, are o linie de bijuterii ce se numeste Open Heart, precum si o fundatie caritabila pentru ajutorarea copiilor defavorizati pe care o conduce de foarte multi ani. Din start am avut multe subiecte in comun”, a declarat romanca pentru ziarul Ring.fara descriere


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate