Vedete

Giuliano Stroe, copilul supranumit ”Micul Hercule”, s-a întâlnit cu fostul campion mondial la box Mihai Leu FOTO

La 14 ani, Giuliano Stroe s-a apucat serios de box, intenţionând să-şi construiască o carieră în domeniu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Giuliano Stroe, copilul supranumit ”Micul Hercule”, s-a întâlnit cu fostul campion mondial la box Mihai Leu FOTO icon photo

Supranumit ”Micul Hercule” pentru exerciţiile sale formidabile, motiv pentru care a intrat şi în Guiness Book, Giuliano Stroe (14 ani), un puşti din comuna Icoana (judeţul Olt), a ales recent să urmeze calea boxului.

Tocmai de aceea, tatăl lui, Iulian, a anunţat că aşteaptă invitaţii la gale pugilistice desfăşurate în ţară sau străinătate, cu menţiunea că toate cheltuielile ar urma să pice în sarcina organizatorilor. Recent, Giuliano Stroe s-a întâlnit la un eveniment cu fostul mare campion mondial la box MIhai Leu, care a acceptat să-i dea juniorului câteva sfaturi autorizate în domeniu. 

 

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune