Gluma se îngroașă în relația dintre Iancu Sterp și Emy Alupei. Ce cuvinte de „amor” și-au aruncat în ultimele zile. ”Cine se tachinează se iubește”

Iancu Sterp și Emy Alupei își aruncă tot felul de săgeți în taberele comune de la Survivor România

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

În ultima vreme, Iancu Sterp și Emy Alupei s-au certat ca la ușa cortului la Survivor România. Toate divergențele dintre cei doi au fost puse imediat pe seama faptului că faimoasa ar fi dezvoltat o serie de sentimente pentru fostul concurent de la Puterea dragostei și agresivitatea verbală avută pentru că el și-ar fi avut baza în faptul că el nu i-a răspuns pozitiv, ci a preferat să fie mai rece.

Denisa, prietena concurentului, avea să facă și o serie de declarații în acest sens, și a arătat cu degetul înspre Emy. ”Faptul că nu a vrut nici măcar să se chinuie să îi spună un cuvânt frumos atunci când i-a zis să îi facă o declarație de dragoste și pentru asta ar fi renunțat la lasagna, probabil că a deranjat-o și, de aceea, se comportă atât de agresiv”, a comentat blonda direct de la Londra, apoi a mai avut un comentariu de făcut. ”Îl place mai mult decât este cazul. E evident, nici nu se pune în discuție altceva. Însă, nu mă deranjează, atâta timp cât gândul lui se îndreaptă înspre mine, nu îmi fac probleme”, a conchis iubita războinicului.

Citeste si: Se destramă echipa Chefi la cuțite? Vedetele de la Antena 1 și-au aruncat cuvinte grele - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Karina a fost eliminata de la „Survivor Romania”. Cand se vor disputa jocurile individuale si cati concurenti se vor duela pentru Marele Premiu

Citeste si: ​Topul kilogramelor – Cezar Juratoni castigator; afla cate kilograme au slabit concurentii de la „Survivor Romania”

Citeste si: Grațiela Duban i-a dat replica Ramonei, sora lui Ghiță de la Survivor România! „Sunt un om norocos și bogat sufletește”

Emy a vorbit despre Iancu Sterp. ”Nu mă lasă deloc în pace”

Pe de altă parte, de câteva zile, gluma pare să se îngroașe în cazul celor doi concurenți rivali! Iancu tot aruncă săgeți înspre Emy, iar ea, în stilu-i caracteristic, ripostează. ”Domnu'Dan, el nu mă lasă deloc în pace, de fiecare dată când mă vede se ia de mine, îmi aruncă niște cuvinte pe care eu nu le suport și încep și eu să vorbesc. Dintre toți, doar cu mine are ce are, de când se trezește și până plecăm la competiție, se ia de mine. Cred că mă urăște, nu știu ce să zic”, a comentat tânăra la Consiliu în fața prezentatorului Dan Cruceru, spre amuzamentul celor aflați la fața locului. ”Cine se tachinează, se iubește”, a venit imediat replica lui Ghiță, apoi și rivalii cântăreței au început să bată niște apropouri ”amoroase”.

Iancu Sterp o place pe Emy Alupei? ”Hai nu mai fi supărată pe mine” 

Totuși, care să fie adevărul? Iancu Sterp o place pe Emy Alupei? Nimic nu este sigur, cert este că și războinicul a avut ceva de spus pe marginea subiectului creat despre el și faimoasă în Consiliu. ”Eu nu am nimic cu Emy, mai glumim și noi, să mai treacă puțin vremea. Am acasă iubită, nu o trădez”, i-a zis Iancu lui Dan Cruceru, însă, apoi, în mod surprinzător i s-a adresat cântăreței.”Eu nu te urăsc! Spui că sunt rău acum? Dar când ți-am dat de dimineață cafea nu mai eram rău? Eeeee...Hai nu mai fi supărată pe mine”, a spus, cu zâmbetul pe buze, bărbatul.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Lidia Buble îl vrea pe Răzvan Simion înapoi? Acesta a postat un mesaj cu subînțeles: „Cel mai greu, dar și cel mai frumos”

TRUMP, decizia care dinamitează toată AMERICA! Ce încearcă să facă președintele

S-a aflat marele secret al Vivianei Sposub! Cine este fostul său iubit celebru, pe care a încercat să-l țină ascuns. Reacția lui George Burcea când a aflat

ATAC DUR! Asiana Peng nu o iartă pe Emy Alupei nici la ieșirea de la Survivor România! ”Am ajutat-o, deși nu merita nici să mă uit la ea”

Asiana a dat cărțile pe față în relația cu Elena la Survivor România! ”M-a dezamăgit! Totul a fost o vrăjeală SRL. Fiecare își vedea propriul interes și făcea orice pentru a da...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies