Gluma se ingroasa in zvonurile de separare dintre Diana Munteanu si Claudiu Niculescu! Vedeta nu a mai postat pe facebook nici macar o fotografie cu sotul ei de sase luni!!

In urma cu doua zile a izbucnit bomba! Diana Niculescu ar fi fost inselata de sotul ei, Claudiu Niculescu, si un divort nu ar mai mira pe nimeni.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereIntrebati daca au ganduri de separare, atat Diana, cat si Claudiu au negat ca vor renunta la mariajul lor. Vedeta tv s-a rezumat la a spune ca nu este nimic adevarat, in timp ce sotul ei, antrenor la Dacia Mioveni, a incercat sa se scuze ca nu mai este atat de apropiat de familie ca in trecut, pentru ca are foarte multa treaba la echipa si, din acest motiv, s-a mutat la Pitesti.

Cu toate aceste asigurari ca relatia merge perfect intre ei, totusi, exista in continuare semne de intrebare in privinta celor doi. Surse din preajma Dianei spun, de pilda, ca nu au mai vazut-o impreuna cu Niculescu de multa vreme, basca, fosta prezentatoare nu a mai postat pe contul sau de socializare nimic despre sotul ei de mai bine de sase luni!!!

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate