Gogosi pufoase si delicioase

Autor: A.N.C.
 
Mod de preparare Gogosi pufoase si delicioase. Jumatate din cantitatea de lapte se amesteca cu drojdia si cu faina, apoi se lasa la dospit.
 
Restul de lapte impreuna cu zaharul, ouale, romul, uleiul, sarea, vanilia si coaja de lamaie se pun intr-o craticioara pe foc. Se amesteca cu telul pana frige putin la deget.
 
Se amesteca cu drojdia, apoi se pune treptat faina si se framanta bine pana nu se mai lipeste.
 
Se mai framanta putin cu niste ulei caldut ca la cozonaci.
 
Se lasa sa creasca vreo 40 minute la cald.
 

 

 
Se fac portii de cate o gogoasa
 
Se mai lasa putin pe masa la crescut si de abia apoi se prajesc.
 
La sfarsit le-am trecut prin zahar pudra! Pofta buna!
 
Sotul meu e innebunit dupa gogosi.
 
Ingredientele si cantitatile le gasesti aici:
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Retete de post: gris cu lapte de cocos si vanilie

Tragedie pentru un fotbalist cunoscut! Fetita sa de doar 9 ani a murit electrocutata

Sotia protestatarului mort rupe tacerea: "I-a fost rau la patru zile de la proteste"

4 zodii dau lovitura maine. Astrologii anunță câștiguri financiare pentru ei

Vestea serii despre Monica Pop! Ce s-a întâmplat cu celebrul medic (VIDEO)

Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

Omul lui Putin, prins în Ucraina. A făcut peste 200 de vitime

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies