Vedete

"Grasa" jignita de Mihaela Radulescu acum patru ani a slabit enorm! Tanara are astazi 54 de kilograme si arata superb! FOTO

Reactia Mihaelei Radulescu fata de doua concurente de 14 ani de la show-ul cu romani talentati, carora le-a recomandat sa slabeasca daca vor sa intre in fazele superioare ale competitiei, a starnit o adevarata furtuna in urma cu trei ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Crina si Stefania au fost "desfiintate" de Raduleasca la un show de talenteicon photo
Crina si Stefania au fost "desfiintate" de Raduleasca la un show de talente

„Grasele” de care s-a legat Mihaela Radulescu, Crina si Stefania, sunt doua bistritence care si-a sacrificat copilaria pentru a face gimnastica ritmica la un nivel profesionist.

Organismul lor obisnuit cu antrenamente care durau pana la 4 ore pe zi a resimitit imediat schimbarea si in cateva luni s-au ingrasat cu cateva kilograme.

Cele doua au participat la Campionatele Europene de la Viena din 2013 iar la 10 ani isi trecea in palmares primul titlu de campioana nationala la gimnastica ritmica, la panglica.

Imi place mult gimnastica. Imi place pentru ca imi ies bine elementele. Pun mult suflet in ceea ce fac. Altfel nu cred ca as reusi”, spunea Stefania imediat dupa ce devenea cea mai buna junioare din Romania la sectiunea respectiva.

"Grasa" jignita de Mihaela Radulescu a slabit enorm. Astazi, la trei ani dupa replicile taioase ale Mihaelei Radulescu, una dintre "grasute", Crina Catina, are cu zece kilograme mai putin si face in continuare gimnastica ritmica.

Tanara are 54 de kilograme si este foarte sexy. Fosta concurenta a competitiei cu romani talentati este fericita si din punct de vedere amoros, aceasta avand o relatie frumoasa de ceva timp.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune