Grațiela Duban de la Survivor a făcut mărturisiri dureroase despre moartea mamei ei! „De când am pierdut-o pe ea, de când aveam 20 de ani...”

Grațiela Duban de la Survivor a vorbit despre dorul de familie, despre relația specială pe care o are cu una dintre surorile ei, dar și despre cât de mult a afectat-o moartea mamai sale.

Autor: M.B.

In articol:

Grațiela Duban de la Survivor mărturisiri despre moartea mamei
Grațiela Duban de la Survivor mărturisiri despre moartea mamei

Faimoșii și Războinici de la Survivor au luptat în această seară pentru premiul de comunicare. Înainte de meci, prezentatorul le-a spus concurenților din Republica Dominicană că cei care câștigă vor primi vești de la familiile lor. Faimoșii nu au primit încă un astfel de premiu și au izbucnit în lacrimi când au povestit despre cei dragi, care îi privesc de acasă.

Faimoasa Grațiela Duban a făcut mărturisiri dureroase la Survivor

Grațile Duban, care și-a pierdut mama în urmă cu câțiva ani, a povestit despre relația pe care o are cu sora ei.

„În momentul ăsta ar fi balsam pentru sufletul să primesc ceva de acasă, indiferent de la cine, de la Oana, nașa mea, de la Alin, de la oricine. Ar fi minune să primesc de la Andrei (n.r. - Andrei Duban, soțul Grațielei) și de la Armin (n.r. fiul Grațielei)”, i-a spus Faimoasa coechipierei sale, printre lacrimi.

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

„Andrei cred că ar fi emoționat și dacă mi-ar scrie ceva nu știu dacă ar apăsa butonul neapărat. Dacă aș primi un mesaj de la una dintre surorile mele, sigur m-ar face să merg mai departe cu fruntea sus.

Am o legătură foarte specială cu una dintre surorile mele. Noi am fost foarte legate, e și o diferență de vârstă mai mică între noi și când am pierdut-o pe mama noi am fost tot timpul împreună și am trecut prin trauma asta îmreună. Știu că ea mi-ar da puterea, așa cum ar fi făcut-o mama și am nevoie de puterea aia.

Citeste si: Drama prin care a trecut Grațiela de la Faimoși! Declarațiile emoționante ale lui Andrei Duban: „Nu ești niciodată pregătit să îți pierzi mama”

Grațiela Duban de la Survivor mărturisiri despre moartea mamei
Grațiela Duban de la Survivor mărturisiri despre moartea mamei

Mama mea mă ambiționa foarte tare, știa exact unde să apese ca să îmi dea elan și întotdeauna îmi spunea: Grați, dacă tu zbori și la un moment dat tu dai cu capul de sus, eu sunt aici jos să te prind și să te mai ridic o dată. Știu că de când am pierdut-o pe ea, de când aveam 20 de ani, tot ce am făcut în viață am făcut ca ea să fie mândră de mine, de acolo de sus și am urmat pașii pe care ea și-ar fi dorit să îi rumez.

Știu că e mândră și aici visez numai lucruri ciudate, visez morți, o visez pe ea, îl visez pe tataie”, a spus Grațiela Duban într-un testimonial, plângând.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Grațiela Duban, scandal uriaș cu Elena Ionescu: „Câte melodii ai scos? Știi câte premiere am scos eu?”

Povestea de dragoste ascunsă dintre Oana Zăvoranu și Mircea Badea: „Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanți, deghizat?”

Imagini incendiare postate de Megan Fox. Apariție sexy în costum de baie. GALERIE FOTO

Cine va boteza copilul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian: „Îl așteptăm cu bucurie”. Artista urmează să devină mamă pentru prima oară în câteva zile

O femeie a fost grațiată după 20 de ani de închisoare. Ea și-a ucis cei patru copii pe care îi avea

„Nu mai sunt șanse să ne așezăm la aceeași masă.” Flavius Nedelea a vorbit pentru prima dată, după ce el și Anamaria Prodan au mers pe drumuri separate

Fanii lui Taylor Swift au purtat scutece pentru adulți la concertul ei. Motivul șocant pentru care au recurs la acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies