Grațiela Duban nu a mai rezistat si a vărsat lacrimi amare la Survivor România! Mesajul primit de la fiul ei a făcut-o să se prăbușească!

Grațiela Duban a plâns minute întregi după ce familia și, în special, copilul ei i-a transmis un mesaj emoționant în Republica Dominicană

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Marți seara, Faimoșii au câștigat proba de comunicare la Survivor România, una care le-a dat posibilitatea să vadă mesaje video cu cei dragi de acasă. Pe rând, Elena, Asiana, Mihai, Ghiță și Cezar au urmărit imaginile pe un monitor și s-au emoționat când au văzut ce dor le este celor din familie de ei, dar pe de altă parte și cât de mult îi susțin să rămână cât mai mult în competiție. Citeste si: Ana Pal, dezvăluri cutremurătoare despre fratele ei bolnav! ”Medicii ne-au spus că mai trăiește un an! E greu, nu pot să mă uit la el cum moare!”

fara descriere

Ce i-a transmis Andrei Duban din România! ”Simțim că te gândești la noi, în fiecare noapte, în fiecare zi, în fiecare rugăciune, ești în gândurile noastre” 

Toți au plâns ca niște copii, însă cea mai afectată a fost Grațiela Duban! Fire sensibilă, actrița nu și-a putut stăpâni lacrimile în momentul în care și-a văzut soțul, copilul și prietenii micuțului Armin în living-ul casei. Citeste si: Eliminare cu cantec la „Survivor Romania”. Discutii aprinse in tabara Razboinicilor, din momentul in care s-a anuntat numele concurentei eliminate din competitie

”Ne uităm la tine și de fiecare dată parcă vrem să intrăm prin ecran, să te ajutăm cu o aruncare, pe un traseu, oriunde...Ești minunată, pentru noi ești Simona Halep. Suntem aici cu toții, casa este plină de copii și, astăzi, facem o petrecere pentru băiatul nostru, care, azi, împlinește 8 ani. Simțim că te gândești la noi, în fiecare noapte, în fiecare zi, în fiecare rugăciune, ești în gândurile noastre. Te pupăm,te iubim și te încurajăm cu toții, să faci tot ce crezi tu de cuviință, pentru că noi suntem super, super mulțumiți și mândri de tine. Ține-o tot așa, ești campioana inimilor noastre! Așa că, hai Grați, te iubim!”, i-a transmis Andrei Duban!

Citeste si: Emanuel Neagu, Razboinicul de la „Survivor Romania” ,pe punctul de a-si pierde fratele geaman "Era legat de pat..."

fara descriere

fara descriere

Grațiela Duban nu a mai rezistat la Survivor România! ”Mami, cât de mult te iubesc, am încredere în tine că vei câștiga orice”

Dacă mesajul soțului a emoționat-o teribil, ei bine, Grațiela Duban nu a mai rezistat la Survivor România atunci când și-a văzut băiețelul pe plasmă! Faimoasa s-a prăbușit pe jos și a vărsat lacrimi amare după cuvintele trimise de micuț. ”Mami, cât de mult te iubesc, am încredere în tine că vei câștiga orice, orice își dorești tu, tu vei câștiga, până și acest joc de comunicare. Dacă l-ai văzut, înseamnă că ai câștigat. Mămiucu... dacă tu plecai prima de la Survivor, tu erai câștigătoare pentru mine oricum. Ești cea mai bună”, a spus micuțul, moment în care Grațiela a exclamat.”Am un copil de opt ani, care stătea pe canapea ca un băiat, domnule, ca un băiat mare și puternic! Doamne, Armin, nu îmi vine să cred, ce mare a crescut, ce matur e...Îmi este atât de dor de el”, a conchis și vedeta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate