Greii judo-ului romanesc au facut spectacol la Grand Slam-ul de la Abu Dhabi! Au luat aur si argint intr-o finala romaneasca!

Cine s-ar fi asteptat ca la Grand Slam-ul de judo organizat de Federatia Internationala, in Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi, la categoria plus 100 de kilograme, finala super greilor cum mai este ea denumita, sa se dispute intre doi romani Vlad Simionescu si Daniel Natea?

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereVlad Simionescu (stanga ), Doru Sapta, presedintele Federatiei de Judo si Daniel Natea (dreapta), medaliatul cu aurUriasii din judo-ul romanesc au facut spectacol pe tatami, prin calitatea judo-ului practicat, dar, cel mai important lucru e ca au facut ca imnul Romaniei sa fie auzit in impunatoarea sala din Abu Dhabi. Si pentru ca orice finala trebuie sa aiba un castigator acesta s-a numit, de asta data, Daniel Natea, judokan-ul, selectionat de pe strada si adus in sala de sport pentru a face performanta. La finalul competitiei, Natea a fost declarat si cel mai valoros judokan al intrecerii. Acesta a vorbit in exclusivitate pentru WOWbiz.ro si ne-a povestit cum a ajuns sa practice acest sport. "Am inceput de la o varsta frageda. De la 7 ani. Pur si simplu am fost selectionat de pe strada. Primul meu antrenor m-a intrebat daca nu vreau sa vin la judo sa vad cum e. M-am dus la sala si am ramas pana azi. Am fost initial la Sibiu, iar acum practic judo-ul la clubul din Targoviste. In copilarie, practicam si haltere, dar in cele din urma am ales judo-ul si nu-mi pare rau. La varsta mea de 22 ani, am tot viitorul in fata", ne-a spus sportivul.

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate